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Plant Breeding and Biotechnology
2016 .01
Mulch and Planting Depth Influence on Second Growth of Potato Tubers
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Increased Physiological Effects of Sprouts Using Stress Models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
우즈베키스탄 감자산업 및 국산 감자품종의 적응성 평가
한국국제농업개발학회지
2019 .01
Physiological Age of Seed Potatoes Impact Early Maturation of Plants and Tubers
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Sequential sampling method for monitoring potato tuber moths (Phthorimaea operculella) in potato fields
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .09
Evaluation of Tuber Quality and Selection for Chip Processing in 21 Potato Clone
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
RNAi-mediated silencing of endogenous Vlnv gene confers stable reduction of cold-induced sweetening in potato (Solanum tuberosum L. cv. Desiree)
Plant Biotechnology Reports
2018 .06
클로렐라 처리에 의한 유기농 콩나물 생육촉진 및 항산화 능력 증진효과
한국유기농업학회지
2015 .01
Development of Cultural Methods for Increase of Potato Tuber Size in Aeroponic System
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Quality Characteristics of Garlic Sprouts During Growth Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Inhibitory effect of StCYP707A1 gene on tuberization in transgenic potato
Plant Biotechnology Reports
2017 .08
Biological Activities of Sweet Potato Tips and Tuber
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
밀싹의 재배 정도별 항산화 활성과 이를 첨가한 설기떡의 품질특성
한국식품영양학회지
2024 .08
Potato Chips Processed from Different Potato (Solanum tuberosum L.) Cultivars Relating to the Water absorption and Pasting Viscosity of the Tubers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Biochemical and proteomic analysis of soybean sprouts at different germination temperatures
Applied Biological Chemistry
2015 .01
스마트팜 생산 새싹마늘의 부위별 및 생육 기간에 따른 품질 특성
Food Science and Preservation
2023 .04
Comparative Analysis of 21 Ginsenosides of Sprout Panax Ginseng and Fermented Sprout Ginseng using Ultra High Performance Liquid Chromatography
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effect of LED Irradiation on the Quality Characteristics of Sprout Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Evaluation of crude protein, crude oil, total flavonoid, total polyphenol content and DPPH activity in the sprouts from a high oleic acid soybean cultivar
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
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