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Dissipation Patterns of Acequinocyl and Its Metabolites in Lettuce
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2025 .04
Dissipation of Acequinocyl and Etoxazole in Mandarin during Cultivation
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .04
건강기능식품에서 LC-MS/MS를 이용한 코엔자임Q10 분석법 연구
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
머위 중 살충제 Fenpyroximate 및 Acequinocyl의 농약잔류량 평가
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .11
Validation of an Analytical Method to Quantify Acrylamide in Foods by LC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Determination of an Analytical Method for Oxolinic acid in Agricultural Products using LC-MS/MS
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2023 .04
Analytical Method Validation for Determination of Glutamine in Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Verification of an Analytical Method for Determination of 18 Pesticides in Organic Materials using Modified QuEChERS Extraction and LC-MS/MS and GC-MS/MS
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2023 .11
Validation of analytical method for hazardous substances from time temperature indicator in smart packaging using by HPLC and LC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Development of Rapid Analytical Method for Acrylamide in Food by LC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Matrix effects in the determination of 35 pesticides in different soils with LC-MS/MS
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2015 .10
Method validation of analytical method for determination of ethoxyquin in various food matrix
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Determination of rapid quality index of Non-Salt Fermentation of Soybean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Analytical Method Development and Validation of Agricultural Antibiotics in Lettuce by Modified QuPPe Method and LC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Analytical Method Validation and Monitoring of Per- and Perfluoroalkyl Substances in Vegetable Oils Using LC-MS/ MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
장류용 콩 품종별 발효물의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Validation and determination of analytical methods for Organotins using GC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
표준레시피로 조리된 한국 국류 및 찌개류의 엽산과 비타민 B12 분석 검증
한국식품영양과학회지
2019 .11
Method Validation of Analytical Method for Determination of Thiabendazole in Various Food Matrix
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Analytical Method Development and Validation for Myco- toxins in Grain by LC-ESI-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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