지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
2016
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Improvement of Analytical Methods of Total Flavonoid from Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Method validation of analytical method for determination of ethoxyquin in various food matrix
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Method Validation of Analytical Method for Determination of Thiabendazole in Various Food Matrix
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Method Validation of Analytical Method for Determination of Food Dye in Soft Drink and Chewing Gum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Development of Analytical Method for the Determination of alpha-glucan in Health Functional Food, AHCC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Optimization and validation of analytical method for development of functional food using Artemisia argyi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
건강기능식품 국산 기능성원료(농촌진흥청 연구 중심으로)
식품과학과 산업
2020 .12
A Comprehensive Study on Glutamine Synthetases During the Reproductive Stage of Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Development and Validation of HPLC method for Determination of L-Carnitine L-Tartrate in Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Analysis of health improvement effects of health functional food intake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Current Status of Functional Ingredients for Health Functional Food in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Validation and determination of analytical methods for Organotins using GC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Improvement on the Analytical Method of Pantothenic Acid in Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
표준레시피로 조리된 한국 국류 및 찌개류의 엽산과 비타민 B12 분석 검증
한국식품영양과학회지
2019 .11
Global health functional food consumption trend
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
건강기능식품에서 LC-MS/MS를 이용한 코엔자임Q10 분석법 연구
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
Development and validation of analytic method for determination of aflatoxins analysis in fermented food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Approval Procedure of Functional Ingredient for Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of Health Functional Food from Food Crop Seedlings
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Development and Validation of an Analytical Method for the Determination of Acequinocyl in Soybean using LC-MS/MS
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2023 .04
0