지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
2022
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Optimization of Antioxidant Bromelain Hydrolysates from Roe Concentrate of Skipjack Tuna Katsuwonus pelamis
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Optimization of Bioactive Bromelain Hydrolysates Prepared from Skipjack Tuna Katsuwonus pelamis Roe Concentrate
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Functional properties and Bioactivities of Protein Hydrolysates of Skipjack Tuna (Katsuwonus pelamis) Roe Concentrate Prepared by Various Proteases
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Bioactivity and Optimization of Aroase AP-10 Hydrolysates Prepared from Roe Protein Isolate of Skipjack Tuna Katsuwonus pelamis
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Optimization and bioactivity of Aroase AP-10 hydrolysates prepared from roe protein concentrate of skipjack Tuna Katsuwonus pelamis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Preparation of Steam-dried Concentrate of the Skipjack Tuna (Katsuwonus pelamis) Roe and Their Chemical and Bioactive Properties of Protease Hydrolysates
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
FOOD AND NUTRITIONAL COMPONENTS OF PROTEIN ISOLATES AND THEIR 2’ND BYPRODUCTS PREPARED FROM SKIPJACK TUNA Katsuwonus pelamis ROE USING ALKALINE-ACIDIC PROCESS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
FOOD COMPONENT CHARACTERISTIC OF PROTEIN CONCENTRATES AND THEIR 2’ND BYPRODUCTS PREPARED FROM SKIPJACK TUNA Katsuwonus pelamis ROE BY COOKING AND DRYING PROCESS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Process for the preparation of enzyme hydrolysates with optimized food functional properties of the protein isolate recovered from Skipjack tuna roe
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Processing Optimization for the Preparation of Aroase AP-10 Hydrolysates of the Protein Isolate Recovered from Skipjack Tuna Roe
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Functional Properties and Bioactivity of Enzyme Hydrolysates According to Substrate Specificity of Protein Isolate Recovered from Skipjack Tuna Roe
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Optimization of Enzyme Hydrolysate of Steam-Dried Protein Concentrate from Skipjack tuna roe and Their Food Functional Characteristics
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Angiotensin Converting Enzyme and Collagenase Inhibitory Activities of Tryptic Hydrolysates from Roe Protein Isolate of Skipjack Tuna and Their Optimization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Bioactivity and Functional Properties of Proteolytic Hydrolysates Prepared from Skipjack Tuna Roe Concentrate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Optimization of Chymotryptic Hydrolysates from Roe Concentrate of Skipjack Tuna and Their Bioactivities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
가다랑어 (Katsuwonus pelamis) 자어의 국내 출현
수산해양기술연구
2015 .01
Enhancement of Th1 Immune Response and NK Cell Activation by Hydrolysate Coated with HPMC of the Tuna (Katsuwonus pelamis) Cooking Drip in BALB/c Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
넙치(Paralichthys olivaceus) 및 가다랑어(Katsuwonus pelamis) 알로부터 알칼리 가용화과정을 통해 회수한 알칼리 불용성획분의 이화학적 성분특성
한국수산과학회지
2018 .06
Physical, chemical composition and umami compound of dried immature and mature roes of skipjack tuna (Katsuwonus pelamis)
Fisheries and Aquatic Sciences
2022 .07
기후변화가 중서부태평양 가다랑어(Katsuwonus pelamis)의 어획분포와 생물학적 특성에 미친 영향
한국수산과학회지
2015 .08
0