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Variation of phenolic compounds in apple (Malus pumila, cv. Gamhong) leaves under chemical exposures
한국분석과학회 학술대회
2018 .11
Identification of phenolic compounds for the quality control of Stachys sieboldii and Lycopus lucidus using HPLC-DAD-ESI-MS/MS
한국분석과학회 학술대회
2020 .06
초석잠 부위별 영양성분 및 항산화효과
한국지역사회생활과학회지
2017 .05
Defect states in amorphous SiNx:H compounds
한국진공학회 학술발표회초록집
2016 .08
Development of analytical methods for the analysis of phenolic compounds in water and fish tissues using GC-MS
한국분석과학회 학술대회
2020 .06
초석잠(Stachys sieboldii Miq.) 분말의 첨가량을 달리한 쌀 영양바의 품질 특성
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2016 .10
Phase transition and magnetic property of La(Fe,Si)13 compound
한국자기학회 학술연구발표회 논문개요집
2021 .11
Biomonitoring of environmental phenolic compounds in the South Korean adult’s urine
한국분석과학회 학술대회
2017 .11
Response Surface Optimization of Phenolic Compounds Extraction From Steam Exploded Oak Wood (Quercus mongolica)
목재공학(Journal of the Korean Wood Science and Technology)
2017 .01
The validation of simultaneous determination of 25 phenolic compounds including their metabolites in human urine by LC-MS/MS coupled with on-line SPE
한국분석과학회 학술대회
2016 .11
Analysis of phenolic compounds in different species of apples by HPLC-DAD-ESI-MS
한국분석과학회 학술대회
2018 .05
Determination of phenolic compounds from healthy and viroid-infected grapes in Korea using HPLC-PDA-MS/MS
한국분석과학회 학술대회
2022 .05
유근피 추출물의 radical 소거 활성 성분에 대한 LC-MS/MS 스크리닝 분석법
생명과학회지
2020 .11
뿌리채소 분말을 첨가한 된장의 페놀성 물질의 조성, 함량 및 항산화 특성
동아시아식생활학회지
2021 .02
Analysis of phenolic components from grapes in Korea using liquid chromatography/tandem mass spectrometry
한국분석과학회 학술대회
2022 .11
Bioelectrochemical Detoxification of Phenolic Compounds during Enzymatic Pre-Treatment of Rice Straw
Journal of Microbiology and Biotechnology
2019 .01
Development of an HPLC-UV method for the quantification of phenolic compounds in Orostachys japonicus
한국분석과학회 학술대회
2017 .11
Content changes of phenolic compounds depending on the ripeness and processing method of Prunus mume fruits
한국분석과학회 학술대회
2017 .11
Antioxidant Activities of the Inclusion Complexes of Phenolic Compounds and Polyamidoamine (PAMAM) Dendrimer
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2018 .10
HPLC와 DPPH radical 소거능 측정 방법의 결합에 의한 약용 식물 추출물의 항산화 활성 비교
생명과학회지
2017 .01
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