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어류 부레의 형태학적 차이에 따른 음향산란강도의 자세 및 주파수 의존성의 변화
한국수산과학회지
2015 .04
Time-frequency feature extraction for species identification in broadband echo signals from individual live fish
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Species diversity of fish around the Korean waters
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Physical and chemical properties of Korean fermented fish sauces from different fish species
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
2010-2012년 어류표본사업에서 채집된 한국 남해 어류 종 목록
한국수산과학회지
2015 .08
활어 개체어의 광대역 음향산란신호에 대한 시간-주파수 이미지의 어파인 변환과 주성분 분석을 이용한 어종식별
한국수산과학회지
2017 .04
Changes in the Orientation and Frequency Dependence of Target Strength due to Morphological Differences in the fish Swim Bladder
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
고등어(Scomber japonicus), 불볼락(Sebastes thompsoni) 및 쥐노래미(Hexagrammos otakii)에 의한 광대역 음향산란신호의 시간-주파수 분석
한국수산과학회지
2015 .04
어군에 의한 광대역 음향산란신호의 시간-주파수 분석을 위한 chirp 데이터 수록 및 처리 시스템의 성능특성
한국수산과학회지
2018 .04
Current status and future directions of fish vaccines in Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Preliminary study on spatio-temporal variations of five giant and 17 large fish species around the Korean peninsula from 2011 to 2016
Fisheries and Aquatic Sciences
2022 .05
자연산 어류와 양식산 어류 간의 가격 경합성 분석
수산해양교육연구
2015 .12
A study on deep learning-based fish species recognition and counting algorithm analyzing catch of TAC target species
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
사료내 어분함량에 따른 1년생 및 2년생 쏘가리(Siniperca scherzeri)의 성장
수산해양교육연구
2017 .08
볼락의 형태학적 특징과 음향반사강도 특성
수산해양기술연구
2015 .01
무등산국립공원의 어류 분포 특성
한국환경생태학회지
2018 .01
활어 개체어의 광대역 음향산란신호로부터 어종식별을 위한 시간-주파수 특징 추출
한국수산과학회지
2016 .04
Seasonal variation of the fish species composition collected by set net at Goseong in Gangwon province, Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
The Seasonal Variations of Species Distributions of fishes in the southern coastal area of Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
부산 기장 연안에서 저인망으로 어획된 어류 군집의 계절 변화
한국수산과학회지
2017 .08
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