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EFFECT OF CULTURE CONDITIONS ON CHARACTERISTICS OF GROWTH AND PRODUCTION OF FATTY ACID BY Euglena gracilis
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Mixotrophic 배양조건에 따른 Euglena gracilis의 성장과 지질에 미치는 영향
한국수산과학회지
2016 .02
Effect of beta-glucan-containing Euglena gracilis extract on inflammatory response in A549 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of Alkalized Euglena gracilis extract on inflammatory response in and RAW264.7 and A549 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
β-glucan containing Euglena gracilis extract suppressed the PM2.5-mediated airway inflammation in BALB/c mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Alkalized Euglena gracilis extract suppressed the PM2.5-mediated infammatory response in BALB/c mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Differential Responses of Heterotrophic and Autotrophic Respiration to Temperature and Water Content in a Grassland under Monsoon Continental Climate
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2024 .10
Impact of salt stress on the α-tocopherol, carotenoid derivatives and flocculation efficiency of Euglena sp., Indonesian Strain
Fisheries and Aquatic Sciences
2024 .06
자연산과 양식산 동자개(Pseudobagrus fulvidraco)의 시기에 따른 영양성분 변화
한국수산과학회지
2016 .12
Processing and Quality Characteristics of New Canned Fish Products Contained Omega-3 Fatty Acids
수산해양교육연구
2019 .04
Application of Fats and Oils in Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Linoleic acid, EPA 및 DHA 조성이 다른 배합사료 공급에 따른 넙치 (Paralichthys olivaceus)의 성장 및 어체 지방산 조성
한국수산과학회지
2019 .02
Effect of Dietary Lipid Sources on Body Fatty Acid Composition of Chinese Longsnout Catfish Leiocassis longirostris Günther
Fisheries and Aquatic Sciences
2015 .01
제주도산 아열대성 어류 20종의 지방산조성 특징
한국수산과학회지
2017 .12
Fat Content and Their Fatty Acid Composition in Korean Human Milk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
사료 지질원이 비단잉어(Cyprinus carpio var. koi) 치어의 성장 및 체조성에 미치는 영향
한국수산과학회지
2016 .06
Total replacement of dietary fish oil with alternative lipid sources in a practical diet for mandarin fish, Siniperca scherzeri, juveniles
Fisheries and Aquatic Sciences
2019 .01
사료내 어분함량에 따른 1년생 및 2년생 쏘가리(Siniperca scherzeri)의 성장
수산해양교육연구
2017 .08
Physicochemical Properties and Nutritional Constituents of Sweet Sapphire and Different Grape Cultivars Grown in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Valorization of refined sardine oil in canned Sardina pilchardus
Food Science and Preservation
2024 .08
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