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ABSTRACT
서론
재료 및 방법
결과
적요
REFERENCES
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동애등에 유충 분말을 첨가한 유화형 닭가슴살 소시지의 이화학적 특성 및 항산화 활성
산업식품공학
2022 .08
갈색거저리 및 동애등에 유충 오일의 급성 알코올성 간독성 및 장내누수증에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2020 .11
닭고기 품종 인식의 시대
축산식품과학과 산업
2019 .01
Analysis of Consumers' Preferences and Price Sensitivity to Native Chickens
한국축산식품학회지
2017 .01
The potential of non-movement behavior observation method for detection of sick broiler chickens
한국축산학회지
2023 .03
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Journal of Animal Breeding and Genomics
2022 .12
Characterization of Chicken By-products by Mean of Proximate and Nutritional Compositions
한국축산식품학회지
2015 .01
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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Identification of the chicken type by comparison of signature of selection between Korean native chicken and commercial layer
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2019 .06
Effect of ultrasound treatment on the quality properties of chicken breast meat and the broth from Korean chicken soup (Baeksuk)
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .09
Identification of the chicken type by comparison of signature of selection between Korean native chicken and commercial broiler
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2019 .06
닭고기 너겟의 닭고기 스킨 첨가수준에 따른 품질 특성
한국가금학회지
2016 .06
닭고기 저장기간에 따른 품질 변화와 휘발성 황화합물 발생량 분석
Food Science and Preservation
2021 .08
Analysis of Fatty Acids in Liver and Heart of Chicken By-products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
닭고기 시장 다변화를 위한 새로운 닭 품종 개발
축산식품과학과 산업
2017 .01
Effects of dietary concentrations of black soldier fly larvae on growth performance, relative organ weight, meat quality, liver characteristics, antioxidant capacity, and muscle fatty acid concentrations in broiler chickens
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2024 .11
갈색거저리 유충 분말을 이용한 패티 제조 및 품질특성
한국식품영양학회지
2015 .10
Effects of Dietary Black Soldier Fly Concentrations on Growth Performance and Relative Organ Weight in Broiler Chickens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
On the Quality Characteristics of the Commercial Smoked Chicken Breast Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comparison of Functional Compounds and Micronutrients of Chicken Breast Meat by Breeds
Food science of animal resources
2019 .01
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