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Quality Characteristics of paprika mixed jam with different colored paprika
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effects of Seed Priming on Germination Enhancement of Paprika Seeds under Stress Conditions
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Water Content Change Characteristics of Above-Ground Part of Paprika
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
수분 후 일수에 따른 딸기의 과실생장 변화
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Analysis of quality characteristics of paprika low-sugar beverages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
수박의 우량 종자 생산을 위한 적정 성숙일수 및 후숙일수 확립
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Physicochemical characteristics and antioxidant potential of paprika (Capsicum annuum L.) wine
한국식품과학회지
2019 .12
작물육종의 부가가치 향상을 위한 종자가공처리 활성화 방안
한국육종학회지
2024 .03
국내외 종자산업의 현황과 GSP사업의 역할
Journal of Plant Biotechnology
2015 .01
우리나라 종자 생산공급분야의 성과와 과제: 벼와 채소를 중심으로
한국육종학회지
2020 .01
Effect of Artificial Light on Anticancer Compound of Paprika
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
토마토와 파프리카의 포장실태조사 및 포장재 종류에 따른 품질변화
Food Science and Preservation
2016 .04
Characteristics in the components of the paprika by drying methods
Food Science and Preservation
2017 .07
파프리카 수급동향 및 소비패턴
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
종자산업법 제정 이전의 우리나라 종자관리 법령과 제도의 변천
한국육종학회지
2020 .01
Comparative Study on Qualities of Fresh Paprika Juices Prepared by Household High-Speed Blender and Low-Speed Juicer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Transpiration Profile in a Whole Paprika Plant by Using 3-D Optical Analysis
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Comparative Analysis of Carotenoids and Flavonoids from Differental Color Paprika (Capsicum annuum L.) and Paprika Leaves by Supercritical Fluid Extraction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Breeding of High Quality and Productivity Mini Paprika ‘Raon’
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Analysis of Greenhouse Temperature and Solar Irradiance that Affect Monthly Production of Summer-cultivated Paprika
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
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