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소금의 종류와 소금의 건강기능성
식품산업과 영양
2023 .12
Effects of Various Salts on Physicochemical Properties and Sensory Characteristics of Cured Meat
한국축산식품학회지
2016 .01
리포좀 코팅 소금이 첨가된 식빵의 물성과 짠맛에 미치는 영향
산업식품공학
2016 .01
소금 종류가 멸치액젓의 품질에 미치는 영향
수산해양교육연구
2017 .02
Effect of solar sea salt and bamboo salt on gut health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Changes in Sensory Compounds during Dry Aging of Pork Cuts
Food science of animal resources
2019 .01
Effect of reducing sodium chloride based on the sensory properties of meat products and the improvement strategies employed: a review
한국축산학회지
2021 .01
Effects of Number of Washes and Salt Treatment on the Quality Characteristics of Protein Recovered from Alaska Pollock and Pork Leg
Food science of animal resources
2019 .01
마른 새우(Acetes chinensis) 첨가 Extrusion 쌀(Oryza sativa) Collet을 이용한 Snack의 제조 및 품질특성
한국수산과학회지
2016 .06
Comparison of Meat Quality Characteristics of Wet- and Dry-aging Pork Belly and Shoulder Blade
한국축산식품학회지
2018 .01
마른 굴(Crassostrea gigas) 첨가 쌀(Oryza sativa) Collet을 이용한 Snack의 제조 및 저장안정성
한국수산과학회지
2016 .12
Ameliorative Effects of Mineral-Rich Solar Sea Salt and Bamboo Salt on Endothelial Dysfunction of Blood Vessel in Dahl Salt-Sensitive Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of Meat Quality Traits in Salami Added by Nitrate-free Salts or Nitrate Pickling Salt during Ripening
Food science of animal resources
2020 .01
Effects of mineral-rich solar sea salt and bamboo salt on renal fibrosis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
종류별 효소 처리에 따른 돈피 콜라겐의 품질특성
한국식품영양학회지
2016 .10
돈피 젤라틴을 첨가한 유화형 소시지의 이화학적 특성 연구
한국식품영양과학회지
2016 .02
Physicochemical properties analysis of bamboo salt on chicken emulsion sausage
한국축산학회지
2020 .01
Effects of different rigor states, salt levels and sea tangle extract content on quality characteristics of low-fat pork sausages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Evaluation of Product Quality of Pre-rigor Pork Loin with Reduced Salt As Affected by Freeze Temperature and Storage Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
일부 남녀 대학생의 소변 중 Salt Signal로 추정한 소금 섭취량에 따른 소금 섭취 관련 식태도, 식행동, 영양지식에 관한 연구
한국식품영양과학회지
2015 .02
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