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이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
SUBJECTS AND METHODS
RESULTS
DISCUSSION
REFERENCES
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Analysis of hotspots and emerging trends in school foodservice research using CiteSpace
Nutrition Research and Practice
2024 .12
Exploratory study on effect of eco-friendly program in high school foodservice on adolescents’ dietary behavior and satisfaction with foodservice
Journal of Nutrition and Health
2017 .10
대구시 삼삼급식소와 일반급식소의 나트륨 및 당류 저감화 실천도 비교
대한지역사회영양학회지
2021 .08
계층적 분석과정을 적용한 학교급식 식단 구성의 중요도 분석
Journal of Nutrition and Health
2024 .06
Consumer perceptions on sustainable practices implemented in foodservice organizations in Korea
Nutrition Research and Practice
2016 .02
Consumer perceptions on sustainable practices implemented in foodservice organizations in Korea
Nutrition Research and Practice
2016 .02
제주지역 초등학생 학부모의 친환경급식에 대한 인식도 및 만족도 조사
Journal of Nutrition and Health
2015 .02
재한 중국 유학생의 대학급식 이용빈도에 따른 식생활 실태
대한지역사회영양학회지
2020 .08
Workplace foodservice meals are associated with higher nutritional quality among adult Korean workers: a nationwide cross-sectional study
Nutrition Research and Practice
2022 .04
Workplace foodservice meals are associated with higher nutritional quality among adult Korean workers: a nationwide cross-sectional study
Nutrition Research and Practice
2022 .04
Development and application of an evaluation tool for school food culture in elementary, middle, and high schools in Gyeonggi Province, South Korea
Nutrition Research and Practice
2024 .10
Development and application of an evaluation tool for school food culture in elementary, middle, and high schools in Gyeonggi Province, South Korea
Nutrition Research and Practice
2024 .10
대구지역 학교급식 나트륨 저감화 실태 및 나트륨 저감화 방법에 대한 중요도-수행도 분석
대한지역사회영양학회지
2020 .10
중·고등학생의 학교급식 인지도 및 만족도 증진을 위한 학생배식도우미제도의 활용 가능성
대한지역사회영양학회지
2018 .06
HACCP 적용 학교 급식소의 조리종사자 대상 위생교육 프로그램 개발
대한지역사회영양학회지
2016 .02
경기도 학교급식 조리종사자가 인식하는 음식물쓰레기 발생 실태와 잔반 감량을 위한 급식 개선 요구도
동아시아식생활학회지
2019 .10
한국 성인들이 섭취한 음식의 제공 장소별 조리법에 따른 음식 유형 분석: 2015년 국민건강영양조사 자료 이용
한국식품조리과학회지
2017 .01
재가노인복지시설 급식소의 위생·영양관리 실태조사 연구
대한지역사회영양학회지
2020 .10
지역아동센터의 배식 실태 및 배식량 측정을 통한 영양적 질 평가
동아시아식생활학회지
2015 .04
Students’ dietary habits, food service satisfaction, and attitude toward school meals enhance meal consumption in school food service
Nutrition Research and Practice
2019 .12
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