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감귤박 기반 토양피복재 제조 연구
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2023 .10
감귤박 활용 기능성 원예용 토양 피복재 제조 특성 평가
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2023 .10
감귤박 활용 토양용 플레이크 구조체 제조연구
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2023 .10
Research on the status and quality characteristics of apple pomace
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
단위 동물 사료 원료로서 사과 부산물의 활용
동물생명과학연구
2017 .06
탄화 조건에 따른 감귤박 바이오차 특성 변화
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2023 .10
감귤박의 전처리 및 분급을 통한 펄프몰드 적용 연구
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2024 .10
Quality characteristics of spreads with added ginger pomace powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Physicochemical characteristics and antioxidant properties of syrup prepared by apple pomace powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Antioxidant activity of Various Solvent Extract from Stone Cell of Pear Pomace
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Solubilization of Functional Components by Enzymatic Treatment of Ginger Pomace
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
포도주박 숙성 돈육의 품질 및 저장특성
동물생명과학연구
2015 .06
감귤부산물 혼합 바이오차 제조 연구
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2024 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activities of Ice Cream Added with Mulberry Pomace
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Antioxidant Activity of Subcritical Water Extract of Apple Pomace by Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Exploring the Potential of Apple Pomace in Sustainable Extruded Snack Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Changes of Physicochemical Properties and Functional Components of Citron Pomace by Drying Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Evaluation of Apple Pomace and Apple Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Anti-fatigue Effect of a Ursolic Acid-rich Extract from Apple Pomace
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Eco-friendly extraction of apple pomace pectin with various organic acids and its structural properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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