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Research on the status and quality characteristics of apple pomace
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality Evaluation of Apple Pomace and Apple Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Physicochemical characteristics and antioxidant properties of syrup prepared by apple pomace powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Development of Extruded Snacks with Sesame Press Cake to Enhance physicochemical Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Antioxidant Activity of Subcritical Water Extract of Apple Pomace by Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Anti-fatigue Effect of a Ursolic Acid-rich Extract from Apple Pomace
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Eco-friendly extraction of apple pomace pectin with various organic acids and its structural properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Production of functional energy bar using soybean biji and apple pomace
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
단위 동물 사료 원료로서 사과 부산물의 활용
동물생명과학연구
2017 .06
Quality and sensory characteristics of Muffin added with "Fuji" apple pomace powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
착과량에 따른 감홍 /M.9 사과의 생장과 과실 품질
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
마른 굴(Crassostrea gigas) 첨가 쌀(Oryza sativa) Collet을 이용한 Snack의 제조 및 저장안정성
한국수산과학회지
2016 .12
마른 새우(Acetes chinensis) 첨가 Extrusion 쌀(Oryza sativa) Collet을 이용한 Snack의 제조 및 품질특성
한국수산과학회지
2016 .06
Exploring the Potential of High-moisture Extruded Meat Analogs with Edible Insects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Optimization of γ-Aminobutyric Acid (GABA) Production to Using Apple Pomace by Fermentation Using Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
마른멸치(Engraulis japonicus) 첨가 쌀(Oryza sativa) Collet을 이용한 Snack의 제조 및 저장안정성
한국수산과학회지
2016 .12
Quality and Antioxidant Properties of Binding Agent Prepared with Apple Pomace Powder for Granola Bar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality characteristics of spreads with added ginger pomace powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
감귤박 기반 성형체의 열처리조건에 따른 특성변화
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2024 .10
Physicochemical Properties in Apple Pomace Fermented by Lactobacillus plantarum and Leconostoc mesenteroides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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