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Setting and managing use-by date in the food manufacturing industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Food Industry and Food Additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Application of Food Printing in the Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
식품산업의 글로벌 경쟁력 강화를 위한 “제4차 식품산업진흥 기본계획”
식품과학과 산업
2023 .09
Consumer response analysis to use-by date labeling system: Focused on willingness to accept
Korean Journal of Agricultural Science
2024 .09
Strategy for Problem Solving in Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Food Technology Transfer Status and Future Development Direction for Food Industry Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
푸드테크에서의 식육 단백질 대체식품 활용방안 및 미래 전망
식품과학과 산업
2023 .09
The Research Approaches for Food Industry and Technology Transfer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
식품산업에서 활용되는 식품안전 분석기술의 현황
식품과학과 산업
2018 .03
Utilization of Edible Insects in the Food and Foodservice Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
식품산업에서 물성분석장치의 활용 동향
식품과학과 산업
2018 .03
Monitoring of food colorants in foods using improved method of thin-layer chromatography
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
기능성 식품소재 분야의 AI 기술 활용방안 및 발전 과제
식품과학과 산업
2024 .09
식품의 소비기한: 현재 및 향후 전망
식품산업과 영양
2022 .06
Post-COVID19 Era, Changes in Food Industry and Sustainable Food Consumption
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
충남 초․중학생의 무상급식에 대한 인식 및 만족도에 대한 연구
한국식품영양학회지
2016 .06
A Comparative Study on Perception and Utilization on Food-Nutrition Labeling Classified by Age
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Utilization Status and Consumer Satisfaction Rate of the Korea National Food Nutrient Database
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
충남 학부모의 무상학교급식 만족도와 이에 영향을 미치는 요인에 대한 연구
한국식품영양학회지
2017 .04
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