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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Conclusion
References
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Description of the use-by-date labeling system
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Setting and managing use-by date in the food manufacturing industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Establishing reference values for use-by-date by food type and their utilization in the industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Analysis of Consumer Awareness, Purchase Experience, and Purchase Intention Factors of Functional Foods
농업생명환경연구
2023 .06
Consumer awareness and consumption trends for functional labeling general foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Consumer awareness of expiration date and measures to enhance
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
베이커리 영양표시정보의 이해도 및 태도가 구매의도에 미치는 영향 - 건강관심도의 조절 효과를 중심으로 -
대한영양사협회 학술지
2017 .01
Where is the Potential for Alternative Food Growth Coming from and How Can It Positively Impact Our Environment?
산업식품공학
2024 .08
Outlook on the Marginal Date for Economic Harvest as Affected by Planting Date Migration in Kimchi Cabbage
한국농림기상학회 학술발표논문집
2016 .01
식품의 소비기한: 현재 및 향후 전망
식품산업과 영양
2022 .06
Post-COVID19 Era, Changes in Food Industry and Sustainable Food Consumption
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
A study on the classification of consumer types based on food safety attitudes
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
소비자 인식에 따른 우리나라 식품이력추적관리의 추진 방안
산업식품공학
2019 .01
나트륨 섭취 감소를 위한 식품표시 개선에 대한 연구
한국식품영양학회지
2018 .01
Strategies for consumer-oriented food for the elderly
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
A study of interest in pet food by consumer food choice type
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .09
Analysis of the influence of food-related social issues on corporate management performance using a portal search index
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .12
생산자 수취의사액(WTA)을 통한 유기농벼 재배의 공익적 기능에 대한 경제적 가치
한국유기농업학회지
2017 .01
식품산업에서 활용되는 식품안전 분석기술의 현황
식품과학과 산업
2018 .03
식품산업의 글로벌 경쟁력 강화를 위한 “제4차 식품산업진흥 기본계획”
식품과학과 산업
2023 .09
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