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Production of isoflavone aglycone fortified soy yogurt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Preparation and quality characteristics of functional HALAL chicken thigh sausage containing tofu Residues (biji)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
고해상도 질량 분석을 이용한 대두(Glycine max L.) 우수자원 종자의 이소플라본 특성 평가
한국식품영양학회지
2020 .01
비지 첨가에 따른 국수의 제면 특성 변화
한국식품영양학회지
2018 .01
1913년부터 2013년까지 한국에서 육성된 콩 품종의 Isoflavone 함량의 변이와 다변량 분석에 의한 품종군 분류
한국육종학회지
2018 .01
Comparison of Fermentative Characteristics, Isoflavone Contents, and Biological Activities in the Soy Leaves with High Isoflavone Contents by Various Lactobacillus plantarum Strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
불림 후 건조 조건에서 서리태와 백태의 이소플라본 함량 변화
한국식품영양학회지
2023 .04
두유 가공 부산물인 비지에서 업사이클링 이소플라본 추출물의 항주름 효과
한국식품영양과학회지
2025 .01
콩배아의 Lactobacillus plantarum 발효에 의한 이소플라본과 소야사포닌 변화
산업식품공학
2019 .01
한국 콩 유전자원 핵심집단의 Isoflavone 함량
한국식품영양과학회지
2022 .10
Production of functional energy bar using soybean biji and apple pomace
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of γ-Aminobutyric Acid (GABA) and Isoflavone Contents and Antioxidant Activities of Fermented Soy Leaves with High Isoflavone Contents Using Lactobacillus brevis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparison of γ-aminobutyric acid and isoflavone aglycone contents, to radical scavenging activities of high-protein soybean sprouting by lactic acid fermentation with Lactobacillus brevis
Food Science and Preservation
2018 .02
Aglycone Isoflavones and Exopolysaccharides Produced by Lactobacillus acidophilus in Fermented Soybean Paste
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .06
Quality Characteristics of Ginseng Extract according to Steaming-Drying Cycle and Extraction Solvent
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
An insight into in vitro strategies for bioproduction of isoflavones
Plant Biotechnology Reports
2021 .12
가바와 비당체 이소플라본이 증가된 Lactobacillus brevis 발효 콩-분말 두유의 생리활성 증진 효과
Journal of applied biological chemistry
2018 .01
Changes in Soybean Isoflavone Contents according to Different White-LED Lightings
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Anti-osteoporosis effects of cheonggukjang and doenjang extracts using soybean cultivar with high content of isoflavone
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
여주 함유 된장의 발효 중 이화학적 특성 및 생리활성의 변화
Food Science and Preservation
2017 .02
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