지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
떡류 경영업체의 미생물학적 위생관리 전략
식품과학과 산업
2022 .12
Analyzing quality characteristics of texturized vegetable protein using defatted soy flour with rice flour and rice starch
Food Science and Preservation
2024 .08
Physical properties of the blends of clean label rice starch and flours
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Reducing Retrogradation of a Korean Rice Cakes by Adding Mulberry Leaf Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
습식 및 건식 쌀가루의 유지 종류 및 첨가 비율에 따른 쌀빵 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Physical and thermal properties of different rice flours
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Starch Modification for Human Health Benefits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
A Study on the Quality Characteristics of Rice Flour Processed in Different Pre-Treatment Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
품종별 쌀가루의 입자크기에 따른 품질특성 비교
한국식품영양학회지
2017 .08
Comparison of Starch Properties in Various Korean Rice Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effect of wheat flour addition on retardation of retrogradation in waxy rice cake, Ingeolmi
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Korean Food Upcycling Landscape
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Rheological Behaviors of White and Brown Rice Flours During In-vitro Simulation of Starch Digestion
한국식품과학회지
2015 .12
Quality and Digestibility Characteristics of Rice cake with Heat-moisture Treated Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
떡의 유통기한 연장을 위한 포장재 개발
펄프·종이기술
2018 .12
한국의 녹말 산업 발달사
식품과학과 산업
2018 .03
쌀가루전용 품종들의 이화학적 특성 및 설기의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Quality Characteristics of Rice Cake with Glutinous Rice and Oat Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality Characteristics of Pound Cake Added with Different Rice Variety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality Characteristics of Rice Cookies added with Puffed Rice Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
0