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이용수
ABSTRACT
1. 서론
2. 재료 및 방법
3. 결과 및 고찰
4. 결론
Literature Cited
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2022 .12
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농업생명환경연구
2020 .01
Quality Characteristics of Pound Cake Added with Different Rice Variety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality and Digestibility Characteristics of Rice cake with Heat-moisture Treated Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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한국식품영양학회지
2019 .01
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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Determination of Quality Characteristics and Estimation of the Shelf-Life of Retorted Rice Cake Formulated with Konjac Glucomannan and Milk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Inhibitory Effect of Acid Treatment on the Growth of Bacillus cereus in Cooked Rice Cake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
The Effect of Physicochemical Characteristics of Glutinous Rice Varieties on the Texture of Glutinous Rice Cake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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식품과학과 산업
2017 .06
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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
찰벼 품종별 찰떡의 찰기 관련 전분 및 호화 특성
한국육종학회지
2015 .01
Effects of Different Hydrocolloidson Physicochemical Properties of High-Moisture Fermented Rice Cake During Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
절단배추의 포장재질에 따른 단기 저장 중 품질특성
Food Science and Preservation
2015 .10
Effects of Sea Squirt Husk Extract on Physical, Textural, and Sensory Properties of Fermented Rice Cake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Characteristics of Fish Cake Added with Mealworm Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Development of Fish Cake Using Muscle from Salmon Frame
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Physicochemical and Sensory Characteristics of Sponge Cakes with Rubus coreanus Powder
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .09
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