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호화에 의한 국내산 쌀 품종의 이화학적 특성
Food Science and Preservation
2020 .08
쌀 품종별 알파미분을 첨가한 식빵의 품질 특성
Food Science and Preservation
2021 .02
Physical and thermal properties of different rice flours
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
A Study on the Quality Characteristics of Rice Flour Processed in Different Pre-Treatment Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
품종별 쌀가루의 입자크기에 따른 품질특성 비교
한국식품영양학회지
2017 .08
습식 및 건식 쌀가루의 유지 종류 및 첨가 비율에 따른 쌀빵 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Analyzing quality characteristics of texturized vegetable protein using defatted soy flour with rice flour and rice starch
Food Science and Preservation
2024 .08
Quality Characteristics of Rice Cookies added with Puffed Rice Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Particle Size on Printability of the Food-Ink with Cellular Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Changes in Physicochemical Properties of Rice Flour under Accelerated Aging Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Physicochemical properties of rice flours with various amylose contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Discriminant analysis of grain flours for rice paper using fluorescence hyperspectral imaging system and chemometric methods
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .09
조선전기 고정지의 재현·제작과 인쇄적성에 관한 연구
펄프·종이기술
2024 .10
음료 개발을 위한 가공용 쌀의 수화, 호화 및 당화특성 비교
한국식품영양학회지
2016 .10
Physicochemical Properties of Rice Flour according to Moisture Content and Ultra High Pressure Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Quality characteristics of 3D printing material prepared by extruded rice flours mixture
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Response of growing pig in dietary sucrose supplementation on growth performance, nutrient digestibility, fecal score, and serum cortisol
Korean Journal of Agricultural Science
2024 .09
건식제분 쌀가루의 입자크기에 따른 품질 및 쌀 식빵 적성 비교
한국국제농업개발학회지
2016 .01
Physical properties of the blends of clean label rice starch and flours
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparison of physicochemical properties and oxidative stability of rice bran oil and rice flours from 2 different rice varieties including ‘Samkwang’ and ‘Baromi2’
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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