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휴면기간이 짧고 숙기가 빠른 2기작 감자 신품종 ‘새봉’
한국육종학회지
2021 .12
Nutritional Composition of Korean New Bred-Potato Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
우즈베키스탄 감자산업 및 국산 감자품종의 적응성 평가
한국국제농업개발학회지
2019 .01
Evaluation of disease resistance of 12 domestic potato varieties against common scab and late blight at five major organic potato cultivation areas in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
휴면기간이 짧은 칩가공용 2기작감자 신품종 은선
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
고전분 중만생 감자 ‘오륜’
한국육종학회지
2015 .01
The Quality Characteristics of Baby Food Prepared from Sweet Potato Pastes with 10 Different Korean Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
휴면기간이 짧은 칩가공용 감자 신품종 ‘남선’
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Quality Characteristics of Bulbs of Domestically Bred FA Lilies Depending on Harvest Time
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Cooking Methods Alter Bioaccessibility of the Bioactive Compounds in Purple Potato (Solanum tuberosum L. var. Bora Valley)
농업생명환경연구
2020 .01
Breakthrough Genomic, Bioinformatics and AI Technologies and Trait Innovations to Adapt Our Crops to the Future
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Novel High-Moisture Meat Analog Based on Potato Protein and Evaluation of the Impact of Potato and Soy Protein Interactions on Quality Attributes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparison of Quality Characteristics of Sweet Potato Snacks as Affected by Sweet Potato Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Studies on the Compositions of Korean Sweet Potato Varieties and Physicochemical Properties of Their Starches
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Cellulase 계열 효소를 이용한 감자의 전분 추출 효율 증진
산업식품공학
2016 .01
식품자원의 가공적성 연구 결과 DB 구축 및 웹사이트 운영 연구
식품과학과 산업
2016 .06
Developing N₂O Emission Factor in Potato Field for Quantify N₂O Emission of Agricultural Field in Korea
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2017 .05
휴면기간이 짧은 2기작감자 신품종 육성 체계
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Emerging food production and processing for more sustainable food systems
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Change of quality characteristics of Korean three potato cultivars under different storage condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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