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Potential as a Natural Anti-melanogenic Material of Glycine max (L.) Merr Ethanol Extract via Down-regulation of Tyrosinase Activity in B16F10 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Secondary Metabolites in the Germ of Korean Soybean [Glycine max (L.) Merr.] Cultivars and their Compound-enhanced BMP-2-induced Bone Formation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Soybean Sprouts: A Review of Nutrient Composition, Health Benefits and Genetic Variation
Plant Breeding and Biotechnology
2016 .01
The Immune-stimulating Effect of Soybean Sprouts Extract on RAW264.7 Macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
서리태 분말 첨가 마카롱의 이화학적 품질 특성 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2020 .11
Characteristics and in vitro Anti-Inflammatory Activities of Protein Extracts from Pre-Germinated Black Soybean [Glycine max (L.)] Treated with High Hydrostatic Pressure
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
대기 중 CO₂ 농도의 상승에 대한 대두(Glycine max)의 광합성과 생장 반응 예측
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Development of multiplex PCR for the simultaneous detection of viruses in soybean (Glycine max)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Simultaneous Determination of isoflavones in Glycine max Merr. (var. Seoritae) extracts by HPLC-UV system
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Biofunctional Soyasaponin Ab in Germ of Korean Soybean (Glycine max (L.) Merr.) Cultivars Enhances Bone Morphogenic Protein-2-Dependent Osteogenic Differentiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Correlating the properties of different black soybean cultivars (Glycine max) with hydration kinetics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
클로렐라 처리에 의한 유기농 콩나물 생육촉진 및 항산화 능력 증진효과
한국유기농업학회지
2015 .01
Anti-oxidative and anti-Inflammatory activities of barley sprout extract in Raw 264.7 macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Comparative Untargeted Metabolomic Analyses of the Commercial Soybean Seeds (Glycine max L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
한국 콩(Glycine max (L.) Merr) 품종의 효율적인 원형질체 분리 및 유전자 도입
한국육종학회지
2021 .09
Anti-inflammatory effect of water extract from skipjack tuna heart on lipopolysaccharide induced inflammatory responses in RAW 264.7 cells
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Anti-inflammatory effects of the aged garlic extracts in LPS-stimulated RAW264.7 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
수분스트레스에 의한 대두(Glycine max) 잎의 광합성 및 광계Ⅱ 광화학적 활성의 변화
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Biochemical and proteomic analysis of soybean sprouts at different germination temperatures
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Isoflavone Composition and Estrogenic Activity of Germinated Soybean (Glycine max) according to Variety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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