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Isolation and Identification of Anti-inflammatory Active Peptide from Protein extracts of germinated black soybean with High Hydrostatic Pressure Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Isoflavone Composition and Estrogenic Activity of Germinated Soybean (Glycine max) according to Variety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Correlating the properties of different black soybean cultivars (Glycine max) with hydration kinetics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
고압 및 한외여과 처리가 발아 검정콩의 생리활성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2018 .08
The Anti-inflammatory Effects of soybean [ Glycine max (L.) Merr.] sprouts on lipopolysaccharide-stimulated RAW264.7 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
A study on manufacture and fermentation characteristics of fermented soybean using non-germinated soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
대기 중 CO₂ 농도의 상승에 대한 대두(Glycine max)의 광합성과 생장 반응 예측
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Development of multiplex PCR for the simultaneous detection of viruses in soybean (Glycine max)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Improving Effect of Fermented Germinated Soybean Extract Powder on Skin Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparative Untargeted Metabolomic Analyses of the Commercial Soybean Seeds (Glycine max L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
수분스트레스에 의한 대두(Glycine max) 잎의 광합성 및 광계Ⅱ 광화학적 활성의 변화
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
검은콩 첨가 비율에 따른 앙금의 품질 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
Value of Soybean Germinated Embryo Extract as a Health Functional Food for Menopausal Women
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
재배지역에 따른 검정콩 부위별 추출물의 항산화할성
한국식품영양학회지
2021 .08
In Vitro and In Vivo Proteomic Analysis of Anti-diabetes Mechanism of Germinated Waxy Black Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Inhibitory effects of soybeans (Glycine max) isoflavone extracts on breast cancer cell(MCF-7) proliferation and estrogen receptor activation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
The microorganism community characteristics of soybean (Glycine max ) cultured soil with high microorganism activities on saprolite soil
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Comprehensive Characterization of Flavonoid Metabolites from Seeds and Leaves of Soybean (Glycine max L.) Cultivars Using High-Resolution Mass Spectrometry and Multivariate Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Potential as a Natural Anti-melanogenic Material of Glycine max (L.) Merr Ethanol Extract via Down-regulation of Tyrosinase Activity in B16F10 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Improvement of Agricultural Products Using High Hydrostatic Pressure
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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