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Cross-Cultural Analysis of Consumers’ Interest in Snack Food Ingredients across 13 Countries
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Comparison of Larger Beer Taste Using Taste Sensing System
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Taste Supplementation of Low-Salinity Kimchi
산업식품공학
2021 .11
Taste Characteristics of Water Filtered by Various Filter System Using Electronic Taste Analyzer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Cross-Cultural Comparison (13 countries) of Consumers Willingness to Eat Specific Insects in Five Food Types
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
What is a Taste and Flavor?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Consumer’s Sensory Perception of Natural Ingredients through Cross-Cultural Comparison
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
The Taste for Health: Extraoral Bitter Taste Receptors as New Targets for Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
중국 공자 이전의 미학사상에 대한 인식 연구
수산해양교육연구
2022 .10
The Important Role of Umami Taste in Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Taste Sensing System을 이용한 밥맛 측정
한국국제농업개발학회지
2015 .01
Taste Education Case Studies in France and Food Consciousness in Japan, Insight of the Culinary Identity from Taste of Umami
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Taste Characteristics of Commercial Low-Salinity Kimchi
산업식품공학
2020 .01
Consumer Perception of Claims of Health Functional Foods via Consumer survey
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Attributes of consumer preferences for black garlic
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .06
The Current Status of Taste Education and Exploring the Possibility of Dietary Education
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Study on the sensory detection and recognition thresholds of five basic tastes in Korean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
How Digitized Taste Data Are Changing Japanese Food Industry?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Capsaicin on the Threshold of Basic Tastes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Consumer Awareness and Interests toward Korean Kimchi among Chinese consumers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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