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Antioxidative Effect of Psidium guajava Leaves by Cultivation Region
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
다양한 용매에 따른 구아바 (Psidium guajava L.) 가지 추출물의 항산화 활성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
구아바 (Psidium guajava L.) 가지 에탄올 추출물의 지방세포분화 억제 활성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
국내산 구아바(Psidium guajava L.) 잎 추출물의 항산화 활성 및 간세포 보호효과
한국식품영양학회지
2019 .01
Blood Glucose Responses of Eastern Prickly Pear (Opunitia humifusa) Fermented with Guava (Psidium guajava L.) Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
딸기(Fragaria ananassa var. ‘Seolhyang’) 잎 분획별 추출물의 항산화 활성 평가
한국식품영양과학회지
2018 .03
무인기를 이용하여 얻은 생육지수와 토양 내 마그네슘 양의 관계
농업생명환경연구
2021 .01
Effects of Ethanol Extract of Polyphenol-rich Barley leaf on Differentiation of 3T3-L1 Preadipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
A Novel Method to Evaluate Antioxidant Activity of Polyphenols
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Enzymatic De-glycosylation of Polyphenol Glycosides in Mulberry Leaf and Fruit Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
토종다래(Actinidia arguta) 추출물의 Elastase 및 멜라닌 생합성 저해 효과
한국식품영양학회지
2023 .04
Polyphenol-rich Extracts from Ramie Leaf Inhibits Obesity in 3T3-L1 Cells and Pig Preadipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Associations of the magnesium depletion score and magnesium intake with diabetes among US adults: an analysis of the National Health and Nutrition Examination Survey 2011-2018
Epidemiology and Health
2024 .01
Development of Polyphenol-Based Functional Materials for Improving Cognitive Impairment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Leaf Analysis and Changes in Leaf Mineral Content of Prunus Persica
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Estimation of Leaf Area of Paprika with Leaf Length, Leaf Width, and Node Number using Regression Model and Artificial Neural Network
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
국내 팥 육성계통의 잎과 종실의 무기질 및 항산화 특성 비교
한국식품영양학회지
2022 .12
연잎의 품질특성에 미치는 전처리 방법과 저장온도의 영향
Food Science and Preservation
2016 .04
Leaf Analysis and Changes in Leaf Mineral Content of Pyrus Pyrifolia
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
The Role of Dietary Antioxidant Polyphenols in Human Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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