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Antioxidative Effect of Psidium guajava Leaves by Cultivation Region
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
국내산 구아바(Psidium guajava L.) 잎 추출물의 항산화 활성 및 간세포 보호효과
한국식품영양학회지
2019 .01
Improvement of analysis method of total polyphenol content from extract of Psidium Guajava leaf to eliminate interference of Magnesium oxide
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
다양한 용매에 따른 구아바 (Psidium guajava L.) 가지 추출물의 항산화 활성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
구아바 (Psidium guajava L.) 가지 에탄올 추출물의 지방세포분화 억제 활성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Tyrosinase Inhibitory from Guava Leaves from Different Regions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Evaluation of functional characteristics of fermented Opuntia humifusa added with polysaccharide-degrading enzymes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant Activity Analysis of Opuntia Species as Influenced by Season and Plant Parts
화훼연구
2020 .01
Pear production trends and characteristics of important pests in India
한국국제농업개발학회지
2021 .09
배를 이용한 발효식초의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .12
Optimal extraction conditions for improving polyphenolic contents of ethanol extracts of Opuntia humifusa
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of the Opuntia humifusa on Loperamide Induced Constipation in the Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Production and Important Pests of Pear in India
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
천년초 줄기의 수확 시기 별 외관 및 성분 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .08
Edible Coating of Aloe Vera Gel on Guava for Microbe’s Activity Inhibition and Increase of Shelf Life
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
손바닥선인장(백년초, 천년초) 열매의 외관 및 성분특성 연구
Food Science and Preservation
2016 .10
Occurrence and distribution of pear viruses in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Novel diagnostic methods for detection of pear viruses
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Pear Genome Project
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
배 기능성 소재개발 및 활용
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
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