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Screening of Indigenous Saccharomyces cerevisiae Isolated from Makgeolli for Craft Beer Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Biosorption of Arsenic(III) from Aqueous Solutions Using Saccharomyces cerevisiae Isolated from Makgeolli
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Metabolite Profiling of Makgeolli for the Understanding of Yeast Fermentation Characteristics during Fermentation and Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Preparation of Korean Rice Wine with Probiotic Indigenous Saccharomyces cerevisiae and their Fermentation Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
발효온도에 따른 보리와 밀 혼합막걸리의 품질 특성
한국식품영양학회지
2017 .04
Analysis of Makgeolli characteristics according to fermentation period by yeast strain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
참다래(Actinidia chinensis) 유래 Saccharomyces cerevisiae HKFR18의 양조특성
산업식품공학
2021 .08
Effect of Protectants on High-ethanol Producing Saccharomyces cerevisiae JBSC-95 Isolated from Makgeolli after Freeze Drying and Its Fermentative Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of high-quality apricot spakling wine through mixed fermentation of Saccharomyces cerevisiae and non-Saccharomyces yeast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Saccharomyces cerevisiae strains isolated from Korean rice wine alleviating intestinal inflammation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
저온 적응성 효모와 발효온도에 따른 약주의 품질특성 변화
Food Science and Preservation
2016 .10
Fortification of GABA in Rice Base by Co-fermentation Using Saccharomyces cerevisiae and Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of Enzyme Foods Prepared from Brewed Fermentation Products (Makgeolli) on the Loperamide-Induced Constipation in Rat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Evaluation of Saccharomyces cerevisiae strains from Korean Traditional Nuruk for potential management of fatty liver diseases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
새송이버섯 발효에 Saccharomyces Cerevisiae의 영향 연구
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
전통누룩에서 분리한 non-Saccharomyces cerevisiae의 이화학적 및 기능적 특성
Food Science and Preservation
2022 .06
Manufacture of medium composition using defatted salmon skin and development of marine protein fermentation material using Saccharomyces cerevisiae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of Combination of Protective Agents on Survival Rate of Saccharomyces cerevisiae 88-4 after Freeze-Drying
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Characterization and Application of Lactobacillus sakei Isolated from Korean Traditional Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics of Mixed Makgeolli with Barley and Wheat by Fermentation Temperature and Storage Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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