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Investigation of Mineral (Na, Ca, Mg, Zn and Fe) Contents in Snacks and Drinks for Infants and Toddlers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Plant-Based Meat Analogues Prepared by Extrusion Technology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
식물성 대체육 개발을 위한 식물성 지방 소재 생산 및 개발 동향
식품산업과 영양
2022 .12
대체 단백질 식품 제조를 위한 소재 및 기술
식품과학과 산업
2023 .09
Descriptive sensory analysis of meat analogues applied with sweet potato stem
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of dietary complex plant and mineral extracts on meat quality in pork
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
New Direction of Plant-Based Meat, Which is to Create a Better World
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Mechanical Properties Analysis of Cultured Meat based on Plant-Derived Materials and Real Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Meat analog as future food: a review
한국축산학회지
2020 .01
국내 시판 음료류의 무기질 및 회분 함량 비교
Food Science and Preservation
2021 .10
캐슈넛 비건 치즈(식물성 치즈) 제조 기술 개발 연구
식품저장과 가공산업
2019 .08
Sustainable Supply of Plant/Cell-Based Alternative Meats by Geometric Transformation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
The Role of Meat Protein in Generation of Oxidative Stress and Pathophysiology of Metabolic Syndromes
Food science of animal resources
2020 .01
Effect of Oil-Water Emulsion on Liquid Holding Capacity of Meat Analogue
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Selection of Optimal Forage Crops to Rotate with Kenaf on the Reclaimed Land in Jeollabukdo-Province, Korea
한국국제농업개발학회지
2022 .03
식물성 단백질을 이용한 육류 유사식품에 대한 고찰
한국식품과학회지
2020 .04
한국인 선호 과채류 품종별 무기질 함량 비교
Food Science and Preservation
2019 .10
Effects of wheat gluten contents on texturization of meat analogues
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
백색육(오리고기, 닭고기)과 말고기의 식품학적 성분 비교
Food Science and Preservation
2015 .10
Physicochemical Properties of Plant-based Emulsion Bead Applied into Meat Analogues as an Animal Fat Replacement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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