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Antioxidant Effects of Water and Ethanol Extracts from Lactobacillus plantarum-Fermented Oriental Medicine Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Lactobacillus brevis-fermented GABA: Impact on behavioral and molecular responses in sleep disorder and stress models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Antioxidant Activity of Sargassum fulvellum and Fermentation by Lactobacillus plantarum and Lactobacillus casei
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Antioxidant and skin anti-aging activity of 70% ethanol extracts of natural plants
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Lactobacillus brevis를 활용한 흰점박이꽃무지 유충과 산양삼의 발효물에 대한 특성 연구
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
Comparison of Moisture Sorption, Glass Transition, and Stickiness Properties of Lactobacillus brevis-Fermented and Non-Fermented Sea Tangle Powders
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Lactobacillus brevis-Fermented Gamma-Aminobutyric Acid Improves Sarcopenia in 21-25-Month-Old C57BL/6 Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Characterization and Antioxidant Property of synbiotic yogurt fermented with Lactobacillus brevis SBP49 and oat slurry
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Anti-Inflammatory and Whitening Activity Evaluation of 70% Ethanol Extract of Sea Urchin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Correlation analysis between antioxidant and anti-wrinkling activity of domestic blackcurrant (Ribes nigrum L.) extract
한국식품과학회지
2025 .02
Effect of Lactobacillus Casei-Fermented Black Rice Ethanol Extract on Antioxidant and Anti-Inflammatory Activity
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
Anti-oxidative and Anti-inflammatory Effects of Ethanol Extracts of Fermented Lotus Root
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Development of natural seasoning using sea tangle (Saccharina japonica) fermented with Lactobacillus brevis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
와송(Orostachys japonicus) 추출물의 항산화 및 생리 활성
Journal of applied biological chemistry
2017 .01
화장품 소재로서의 꽃 10 종 에탄올추출물 생리활성 특성연구
한국약용작물학회지
2020 .08
Isolation of Biogenic Amines Non-producing Lactobacillus brevis SCML458 with Antioxidant and Antimicrobial activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant and Anti-Inflammatory Activity of Oryza sativa L. Extract Fermented with Lactobacillus plantarum
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
Comparison of γ-Aminobutyric Acid (GABA) and Isoflavone Contents and Antioxidant Activities of Fermented Soy Leaves with High Isoflavone Contents Using Lactobacillus brevis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Whitening Effect of Green Tea Seed Shell Ethanol Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Fermented Fertilizer using Lactobacillus brevis Treatments on Growth Character and Antioxidant Activity of Angelica acutiloba Nakai
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
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