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Effect of Yeast Fermentation on Antioxidant Activity of Coffee
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
The effect of grinding at various vacuum levels on the total phenolic and anthocyanin content and antioxidant properties of strawberry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
인스턴트커피 제조를 위한 커피추출조건 최적화
한국식품영양학회지
2017 .04
Effects of Coffee Extracts with Different Roasting Degrees on Antioxidant and Anti-inflammatory System in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Increased Effect on Antioxidant Activity and Quality Characteristics of Schisandra chinensis by the seed grinding
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
추출 방법과 조건에 따른 소나무 지엽 추출효율 변화
펄프·종이기술
2016 .02
한국 커피 산업 발전사
식품과학과 산업
2020 .12
Antioxidant Activities of Coffee Prepared with Sweet Persimmon
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
커피와 커피박 침출주의 항산화 활성 및 주요 생리활성 물질의 비교 분석
Food Science and Preservation
2016 .08
The Effect of Grinding at Various Vacuum Levels on the Color, Phenolics, and Antioxidant Properties of Apple
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Evaluation of Antioxidant Activity and Total Phenols Index in the Vinegar Extract of Monascus-Fermented Soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
The Effect of Grinding at Various Vacuum Levels on Antioxidant Properties and Vitamin C of Blueberry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Comparison of Antioxidant and Antidiabetic Activities of Jeju Crops Extracts according to Extraction Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
The Effect of Grinding at Various Vacuum Levels on the Color, Phenolics, and Antioxidant Properties of Onion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The Effect of Grinding and Packaging Under Oxygen Free on Antioxidant Activity, Microbial Characteristics, and Quality Characteristics of Seaweed Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Analysis of Antioxidant Activity, Total Phenol Content, and Red Pigment Content in Pericarp of Red Paprika (Capsicum annuum L.) Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
원두의 배전 강도와 추출 시간이 커피 추출물의 항산화활성에 미치는 영향
산업식품공학
2016 .01
Antioxidant Activities of Grape Stem Extract by Different Extraction Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of Fractions from Green Coffee Bean Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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