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이용수
ABSTRACT
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
REFERENCES
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가공 방법에 따른 제주산 월동무의 이화학적 특성 변화
한국식품영양과학회지
2021 .07
제주 월동무 크기 및 분자량에 따른 분획물의 감각 특성
한국식품영양과학회지
2021 .01
The Radish Genome Database: An Online Platform for Radish Biology
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Observation of Odor Changes in Radish Powder Due to Freeze-Drying and Hot Air Drying Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
A study on the quality characteristics of domestic radish leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of capability of fresh radish juices and rehydrated radish juices as a growth medium for non-dairy lactic acid bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
다양한 조건에서 제조된 제주도산 월동무 무즙블럭의 가공적성 연구
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Relationship between texture and major components of radish
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .06
Volatile Components and Sensory Characteristics of Korean Winter radish (Raphanus sativus L.) by Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
동결 및 열풍건조에 따른 루꼴라(Eruca sativa Mill.)의 이화학적 성분 함량 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2020 .07
Spray Drying of Black Radish Concentrate with Different Extraction Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
열풍, 진공 및 동결건조가 눈개승마의 항산화 및 품질특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2018 .12
건조방법에 따른 아로니아의 품질특성
Food Science and Preservation
2015 .02
Project of Strengthen the Competition for Jeju Radish Brand
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
건조 참외의 건조방법에 따른 저장 및 관능특성
Food Science and Preservation
2019 .10
건조방법 및 건조기간이 마늘가루 건조특성 및 성분변화에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
돼지감자 건조방법에 따른 품질특성, 항산화 활성 및 아크릴아마이드 함량
한국식품영양과학회지
2024 .08
가공방법이 다른 자색무(보르도무, 수박무)차의 품질 특성 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2017 .10
건조 방법에 따른 ‘추황배’ 건조과일의 품질 특성 및 항산화 활성
Food Science and Preservation
2020 .02
Drying kinetics and optimization for thin-layer drying processes of raspberries (Rubus coreanus Miq.) using statistical models and response surface methodology
Food Science and Preservation
2015 .02
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