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The Radish Genome Database: An Online Platform for Radish Biology
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Volatile Components and Sensory Characteristics of Korean Winter radish (Raphanus sativus L.) by Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Relationship between texture and major components of radish
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .06
Development of Molecular Markers for Predicting Radish (Raphanus sativus) Flesh Color Based on Polymorphisms in the RsTT8 Gene
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Quality Characteristics of Cabbage Kimchi Using a Different Processing of Radish and Pear
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Project of Strengthen the Competition for Jeju Radish Brand
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Allometry of Leaf Number and Leaf Area in Radish (Raphanus sativus L.)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
제주 월동무 크기 및 분자량에 따른 분획물의 감각 특성
한국식품영양과학회지
2021 .01
무와 무청의 활성 성분 함량 및 지방세포분화 억제 효과 비교
한국식품영양과학회지
2021 .04
Anti-obesity and anti-diabetic effect of Radish leaves extracts on high fat diet induced obesity in mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
가공방법이 다른 자색무(보르도무, 수박무)차의 품질 특성 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2017 .10
Changes in Quality Characteristics of Pickled Purple Radish during Storage
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
제주도산 월동무 무즙블럭의 가공적성 연구
한국식품영양과학회지
2025 .03
Selection of Heat Stress-Resistant Varieties from Radish and Analysis of Gene Expression
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Changes in Growth and Functional Substances of Radish Sprouts according to H₂O₂ Concentration
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Theoretical analysis of power requirement of a four-row tractor-mounted radish collector
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .12
Antioxidant and Anti-inflammatory activity of heated radish extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Comparison of capability of fresh radish juices and rehydrated radish juices as a growth medium for non-dairy lactic acid bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The Minimum Number of Molecular Markers to Identify Radish (Raphanus sativus L.) Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Antimicrobial Activity of Radish Root Extract against Oral Microorganisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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