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논문 기본 정보

자료유형
학위논문
저자정보

황승준 (부경대학교, 부경대학교 대학원)

지도교수
조우현
발행연도
2021
저작권
부경대학교 논문은 저작권에 의해 보호받습니다.

이용수14

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이 논문의 연구 히스토리 (2)

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According to the rapidly growing of online-to-offline services (O2O), small-business owners are forced to rely on the services and their fee burden has been increasing. This changes in the small-business industry creates demands of introduction a digital system for the qualitative growth. Thus, in this paper, we suggest to develop a big data-based food materials recommendation platform. In terms of the food materials, vegetables, in particular, are fluctuated production and prices depending on the effects of the climate. This paper aims to predict the food materials prices by learning big data such as various existing food materials prices and climatic data etc. through open-source Deep-Learning. In addition, we designed the platform to provide information for the small business owners to purchasing food materials at reasonable prices in order to enhance service satisfaction and the continuous use intention of the platform.

목차

Ⅰ. 서론 1
Ⅱ. 관련 연구 3
2.1 파이썬(Python) 3
2.2 딥러닝(Deep Learning) 3
2.3 텐서플로우(TensorFlow) 4
2.4 선형 회귀(Linear Regression) 5
Ⅲ. 본론 9
3.1 플랫폼 구성도 10
3.2 데이터 수집 10
3.3 실험 환경 13
3.4 실험 데이터 분석 13
3.5 실험 및 결과 20
Ⅴ. 결론 23
Ⅵ. 참고문헌 24

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