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전처리 돌산갓 추출물의 첨가에 따른 김치의 보존효과 ( The Preservative Effects of the Pretreated Leaf Mustard Dolsan ( Brassica juncea ) Extract on Kimchi )
동아시아식생활학회지
1997 .03
저장기간 동안 돌산 갓 피클의 이화학적 및 관능적 특성 분석
생명과학회지
2015 .08
Genetic Relationship Based on RAPD Analysis of Yeosu Dolsan Leaf Mustard(Brassica juncea)
생명과학회지
2010 .01
건조방법에 따른 적겨자잎의 이화학적 성분 및 항산화효과 비교
한국지역사회생활과학회지
2017 .11
갓(Brassica juncea) 첨가식이가 만성적인 알콜 투여시 흰쥐의 지방대사에 미치는 영향
한국가정과학회지
1998 .01
Antioxidant Activity of Various Fractions Extracted from Mustard Leaf (Brassica juncea) and Their Kimchi
생명과학회지
2004 .04
갓의 給餌가 흰쥐의 Cholesterol 代謝에 미치는 影響
한국영양학회지
1993 .01
전어의 보존중 겨자의 처리 효과 ( Effects of Mustard Seed ( Brassica juncea ) on the Preservation of Gizzard-shad Slice )
동아시아식생활학회지
1996 .01
Effects of Dolsan Leaf Mustard Powder on the Quality of Frying Batter
생명과학회지
2019 .12
갓 품종간의 형질 및 광합성 변이
생명과학회지
2010 .07
세균 유래 항균물질의 다양한 미생물에 대한 항균활성의 상호작용
미생물학회지
2020 .09
남녀 관광객의 돌산 갓김치에 대한 선호도에 미치는 영향 요인의 컨조인트 평가
동아시아식생활학회지
2006 .06
갓김치 발효 중 Sinigrin 함량 변화
생명과학회지
2002 .10
Antioxidant Activity on Extract of Mustard leaf and their Kimchi on 1,1-Diphenyl-2-Picrylhydrazyl(DPPH)Radical
한국생명과학회 학술발표회
2001 .01
Changes in Glucosinolate Content of Dolsan Leaf Mustard Kimchi during Fermentation and Correlation with Antioxidant, Antihypertensive, and Antidiabetic Activities
생명과학회지
2018 .11
Characterization of Antimicrobial Activity and Mechanism of Antimicrobial Peptide against Bacteria
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
다시마와 표고버섯 혼합조미농축액 첨가에 따른 돌산갓김치의 품질특성
생명과학회지
2015 .05
Reduction of paraquat-induced oxidative stress by anthocyanins from red leaf mustard in rats
한국생명과학회 심포지움
2004 .05
Experimental Study about Performance Decay of Antimicrobial Air Filters by Dust Loading
한국대기환경학회 학술대회논문집
2009 .10
병 포장 갓김치의 항암성에 대한 연구
동아시아식생활학회지
2008 .12
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