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Antioxidative Effects of Pine (Pinus denstifora) Needle Extracts
한국생명과학회 심포지움
2004 .10
감잎, 녹차, 솔잎의 건분 및 에탄올추출물이 흰쥐의 지방대사와 항산화능에 미치는 영향
한국영양학회지
1999 .06
쑥 추출물의 사람 Low Density Lipoprotein에 대한 항산화능
한국식품조리과학회지
2000 .01
Antioxidative effects of mushroom extract and fermented milk containing its extract on in vivo and in vitro lipid peroxidation
한국생명과학회 심포지움
2004 .05
Antioxidative Activity and Anti-inflammatory Effects on the Murine Macrophages of Methanol Extracts of Amphibians
환경생물
2012 .01
감귤의 부위별 섭취가 노령흰쥐의 항산화능에 미치는 영향
한국영양학회지
2003 .07
에탄올-물과 메탄올-물 혼합 용매를 이용한 대두 추출물의 항산화 효과
한국식품조리과학회지
1996 .01
Effects of Egg Yolk Protein on Lipid Peroxidation and Antioxidative Enzymes in Cultured Human Liver Cells
한국생명과학회 학술발표회
1998 .01
Antioxidant activity and analysis of proanthocyanidins from pine (Pinus densiflora) needles
Nutrition Research and Practice
2011 .08
Antioxidant activity and analysis of proanthocyanidins from pine (Pinus densiflora) needles
Nutrition Research and Practice
2011 .08
복령의 인공 재배법 개선과 항산화활성에 관한 연구
한국균학회지
1999 .01
Evaluation of Antioxidative Effects of Lactobacillus plantarum with Fuzzy Synthetic Models
Journal of Microbiology and Biotechnology
2018 .01
홍어 숙성과 기능성
생명과학회지
2003 .10
Comparison of methods for proanthocyanidin extraction from pine (Pinus densiflora) needles and biological activities of the extracts
Nutrition Research and Practice
2010 .02
Comparison of methods for proanthocyanidin extraction from pine (Pinus densiflora) needles and biological activities of the extracts
Nutrition Research and Practice
2010 .02
Compared antioxidative effects of the extracts from fresh and defoliate P ine needles
한국분석과학회 학술대회
2009 .11
보리순의 영양성분과 항산화 효과
한국지역사회생활과학회지
2016 .11
갈근 에탄올 추출물이 흰쥐의 항산화계에 미치는 영향
한국영양학회지
2004 .12
목련과 식물의 항균 및 항산화활성
목재공학(Journal of the Korean Wood Science and Technology)
2010 .01
ANTIOXIDATIVE AND FREE RADICAL SCAVENGING ACTIVITIES OF SELECTED HERBS
한국식품조리과학회 학술대회지
2005 .01
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