지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
INTRODUCTION
Post - harvest Science and Technology of Citrus Fruits
Storage Technology of Citrus Fruits
Processing Technology of Citrus Fruits
Others Related to Citrus Fruits
REFERENCES
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
온주밀감(Citrus unshiu) 휴식년제 재배를 위한 낙과제 선발
한국원예학회 학술발표요지
2001 .05
Characterization of Fruit Maturity and Fruit Sugar Accumulation in ‘Harumi’ Mandarin
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
收穫後 管理와 品質
시설원예연구
1990 .07
Inhibitory Effect of Essential Oils from Medicinal Plants on Post-Harvest Fungal Diseases of Citrus Fruit
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
수확 후 전처리에 따른 수출 감귤의 품질변화
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
RAPD Profiling of Four Native Citrus spp. in Taiwan
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Functional Properties of Citrus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Change of Gene Expression as Related to Ripening of Citrus Fruits in High Temperature
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Effects of Harvest Maturity on Storability of Refrigerated Air-Stored ‘Fuji’ Apples
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2006 .02
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Determination of β-Cryptoxanthin in Peel and Flesh of Domestic and Foreign Citrus Fruits
Food Science and Biotechnology
2002 .12
Effect of roasting treatment on the chemical composition of Citrus (Citrus unshiu) peel
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
국내산 영귤의 산지 및 수확시기에 따른 성분특성
한국식품과학회지
1999 .12
수확시기별 조생온주밀감의 품질특성
Applied Biological Chemistry
1998 .01
수확시기별 제주산 가공용 감귤의 이화학적 특성과 hesperidin함량
Food Science and Preservation
2012 .10
0