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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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Effects of Poststorage Short-term CA Treatment and Shelf Temperature on Physiology and Quality of Cold-stored ‘Fuji’ Apples
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Effects of 1-MCP Treatment and Controlled Atmosphere Storage on Poststorage Metabolism and Quality of ‘Hongro’ Apples
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
CA 및 저온 저장후 ‘쓰가루’ 과실의 품질변화
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1998 .08
Impact of Storage Method and Shelf Temperature on Quality Attributes and Physiological Metabolism of ‘Fuji’ Apples
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2006 .06
CA 저장 사과 'Fuji'의 Shelf-fifee
Food Science and Preservation
1996 .06
Effects of 1-Methylcyclopropene Treatment and Controlled Atmosphere Storage on Poststorage Metabolism and Quality of ‘Hongro’ Apples
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2009 .08
Changes in Quality Attributes and Physiological Metabolism of ‘Fuji’ Apples as Influenced by Storage Method and Shelf Temperature
한국원예학회 학술발표요지
2005 .10
The Accumulation of Rare Earth Elements and the Subsequent Effect on the Quality of ‘Fuji’ Apple at Harvest and during Storage
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Effects of Poststorage Short-term Controlled Atmosphere Treatment and Shelf Temperature on Physiology and Quality of Cold-stored ‘Fuji’ Apples
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2010 .08
염화칼슘 처리와 MAP 저장이 '후지' 사과의 품질변화에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2007 .10
Effects of CA Storage Procedures and Storage Factors on the Quality and the Incidence of Physiological Disorders of 'Fuji' Apples
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1998 .02
CA 저장 방식과 저장 환경요인이 ‘Fuji’ 사과의 품질과 CA 장해 발생에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
1997 .05
착과량에 따른 감홍 /M.9 사과의 생장과 과실 품질
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Variance of Photosynthetic Reaction by Daily Temperature Range at Late Growth Stage for ‘Fuji’/M.9 Apples
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
Controlled atmosphere 저장 시스템을 이용한 기체조성 변화가 조생 ‘후지’ 사과의 저장 중 품질 및 내부장해 발생에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2016 .02
‘후지’ 사과 과실의 CA 저장에 따른 향기 생성의 변화
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1999 .02
소포장 천공 처리에 따른 ‘후지’ 사과의 저장 및 유통 후 품질
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
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