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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
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Lactobacillus acidophilus와 Saccharomyces uvarum의 혼합배양에 의한 대두유의 당 변화
한국식품과학회지
1992 .12
Possible Competition between S. uvarum and Z. mobilis
한국식품과학회지
1982 .12
물리․화학적 처리에 의한 요구르트 오염균의 생육 억제효과
한국식품영양과학회지
2011 .12
Isolation and Growth Characterization of Gluconobacter oxydans GV30-1 from Korean Traditional Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Biotechnological Characteristics of Some Saccharomyces species Isolated from Wine Yeast Culture
Food Science and Biotechnology
2005 .12
Thermal Resistance of Saccharomyces cerevisiae, a Brewing Yeast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
간장발효에 관여하는 효모에 관한 연구 (제2보) -간장 덧 중에 생육하는 효모에 대하여-
Applied Biological Chemistry
1970 .01
효모의 혼합 배양에 관한 연구 : 제1보 혼합배양의 상호작용
한국식품과학회지
1977 .12
Acetobacter suboxydans의 휴지 균체에 의한 L-sorbose의 생산
Applied Biological Chemistry
1993 .01
Application of Saccharomyces rouxii for the Production of Non-alcoholic Beer
Food Science and Biotechnology
2009 .10
효모와 고오지 곰광이의 혼합배양에 의한 주정생산
한국식품과학회지
1990 .12
효모(Saccharomyces exiguus)의 급여가 육계 생산성, 맹장내 미생물 및 분내 암모니아 가스 발생에 미치는 영향
한국가금학회지
2007 .06
Isolation of Non-Saccharomyces Yeasts Producing Extracellular Enzymes and Aromatic Compounds for Production of Korean Liquor
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
효모변이주 Saccharomyces cerevisiae IS2 세포벽 유래의 베타글루칸 면역활성능에 관한 연구
한국식품과학회지
2003 .06
감 즙으로부터 에탄올 생산을 위한 Saccharomyces cerevisiae 의 고정화 조건
Food Science and Preservation
1999 .06
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