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이용수
Abstract
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MATERIALS AND METHODS
RESULTS
DISCUSSION
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Bioactivities of Sulfur Compounds in Cruciferous Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2004 .11
브로콜리 새싹 용매 추출물의 항산화 및 면역조절 활성
한국식품영양학회지
2019 .01
Antioxidant Activities of Broccoli Extracts from different Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Analysis of GST (Glutathione S-Transferase) Gene in Transformd Chinese Cabbage Plants
한국원예학회 학술발표요지
2005 .10
Effect of Garlic (Allium sativum) on Glutathione S - Transferase Activity and the Level of Glutathione in the Mouse Liver
한국식품영양과학회지
1994 .07
Inhibitory Effects of Perilla Oil on the Expression of Inflammation-mediator Protein and Neural Apoptosis in Hypercholesterolemic ApoE (-/-) Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
초등학생의 채소 인지도와 채소 섭취 관련 인자들 간 상관관계 및 학교급식의 설명형 메뉴명이 채소 섭취 의사에 미치는 영향
대한영양사협회 학술지
2018 .01
Inhibition of Tumor Formation and Changes in Hepatic Enzyme Activities by Kimchi Extracts in Sarcoma - 180 Cell Transplanted Mice
Journal of Food Science and Nutrition
2000 .03
Antioxidant contents and activities of twelve varieties of vegetable sprouts
한국식품과학회지
2019 .06
Development of Transgenic Chinese Cabbage with GST (glutathione S-transferase) Gene
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Physiological Activities of Hot-water Extracts Prepared from Broccoli (Brassica oleracea L.) and Broccoli Sprout
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant Activity of Vegetables and Their Blends in Iron - Catalyzed Model Systems
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .12
Antioxidant Activities of Broccoli Extracts at different Harvest Times
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
추출용매에 따른 브로콜리의 항산화와 항염증에 대한 효과
한국식품위생안전성학회지
2012 .01
Vegetable Production in China
한국원예학회 기타 간행물
1993 .05
The Japanese Vegetable Industry
한국원예학회 기타 간행물
1993 .05
코덱스의 식품 분류: 채소류
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
감초 추출물이 glutathione S-transferase의 유도 활성에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
2008 .01
채소 품종육종 과거 현재 미래
한국육종학회지
2020 .01
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