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이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
CONCLUSION
REFERENCES
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Induction of Hepatic Glutathione S - transferase Activity in Mice Administered with Various Vegetable Extracts
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .09
Plants as Medicine: Cruciferous Vegetables’ Anticancer Potential
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
초등학생의 채소 인지도와 채소 섭취 관련 인자들 간 상관관계 및 학교급식의 설명형 메뉴명이 채소 섭취 의사에 미치는 영향
대한영양사협회 학술지
2018 .01
Comparison of Glucosinolates Contents in the Germplasm of Different Cruciferous Vegetables
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Cruciferous Vegetables, Glutathione S-Transferases, and Implications of Their Interaction to Colorectal Cancer Risk: A Review
Applied Biological Chemistry
2014 .01
코덱스의 식품 분류: 채소류
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
Vegetable Production in China
한국원예학회 기타 간행물
1993 .05
The Japanese Vegetable Industry
한국원예학회 기타 간행물
1993 .05
Antioxidant contents and activities of twelve varieties of vegetable sprouts
한국식품과학회지
2019 .06
Vegetable Production and Seed Industry in China
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2009 .06
유아의 채소섭취행동 강화를 위한 채소노출 및 채소놀이 영양교육 프로그램의 효과
대한영양사협회 학술지
2018 .01
[PL-2] Chemoprotection by Cruciferous Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
채소 품종육종 과거 현재 미래
한국육종학회지
2020 .01
학교 급식용 친환경 및 일반농법 채소류의 미생물적 품질 비교
대한영양사협회 학술지
2010 .01
[S9-2] Functional Food Using Sea-Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
추출용매에 따른 브로콜리의 항산화와 항염증에 대한 효과
한국식품위생안전성학회지
2012 .01
선택이온 측정법에 의한 십자화과 채소중의 Sulforahane 함량
한국식품과학회지
1997 .10
Establishment of conditions for increasing sulforaphane content in broccoli
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Increase in Contents of Glucoraphanin and Sulforaphane in Broccoli by Controlling Fertilization Levels of Sulfur and Zinc
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
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