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이용수
Abstract
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MATERIALS AND METHODS
RESULTS
DISCUSSION
ACKNOWLEDGEMENTS
REFERENCES
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Effect of Selected Persimmon Leaf Components against Sarcoma 180 Induced Tumor in Mice
한국식품영양과학회지
1993 .07
Relationship between the Combination Level of Tannin and Protein, and the Turbidity of Persimmon Vinegar
Food Science and Biotechnology
1995 .06
Reduction of Soluble Tannins during Processing of Sweet Persimmon
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Optimization for Extraction Condition of Tannin Compounds from Persimmon Peel
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Isolation of High-Quality mRNA from Tannin-Rich Persimmon Fruit
Food Science and Preservation
1997 .04
Isolation of High-Quality mRNA from Tannin-Rich Persimmon Fruit
한국원예학회 학술발표요지
1996 .10
Sarcoma - 180 세포를 이용한 in vivo에서 감잎의 항암효과
한국식품영양과학회지
1996 .10
수수의 탄닌 함량이 소화효소에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2016 .10
탄닌함량이 높고 낮은 사초류를 급여했을 때 산양에 의한 섭취량 , 소화율 및 질소이용성 비교 연구
한국초지조사료학회지
1996 .01
Antitumor Activity of Seaweeds toward Sarcoma-180
한국식품과학회지
1989 .10
가축사양에 있어서 감 과피와 감 과피 탄닌 추출물의 이용
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2006 .11
떫은감에서 분리한 탄닌성분의 패턴 변화
Food Science and Preservation
1999 .09
Control of Tannin Content in Wines by Treatment with Immobilized Protein
Food Science and Biotechnology
1992 .06
Inhibition of Tumor Formation and Changes in Hepatic Enzyme Activities by Kimchi Extracts in Sarcoma - 180 Cell Transplanted Mice
Journal of Food Science and Nutrition
2000 .03
Tannin Condensation of Persimon(CheongdoBansi) induced by Anoxic Soil Environment
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2010 .05
떫은감 껍질로부터 분리한 탄닌을 이용한 폐수처리 효과
Food Science and Preservation
2005 .06
감果實의 탄닌物質의 生成 및 脫澁機構에 關한 硏究 : 제2보 : 탄닌 細胞의 현미경적 관찰
한국식품과학회지
1981 .12
떫은감에서 분리한 탄닌성분의 기능적 특성
한국식품과학회지
2000 .02
微生物 Tannase 에 依한 食品의 Tannin 成分 分解에 關한 硏究 : 第1報 練國產 도토리 Tannin 分解 解棄 生產菌株의 分離와 酵素 生產을 위한 培養條件의 檢討
한국식품과학회지
1973 .12
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