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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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Reduction of Soluble Tannins during Processing of Sweet Persimmon
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Optimization for Extraction Condition of Tannin Compounds from Persimmon Peel
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Isolation of High-Quality mRNA from Tannin-Rich Persimmon Fruit
한국원예학회 학술발표요지
1996 .10
[P3-49] Some important changes in properties of exuded persimmon juices during natural vinegar fermentation of persimmon
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Antitumorigenic Effects of Tannin from Persimmon Leaves on Sarcoma 180 - induced Tumor in Mice
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .03
감껍질을 이용한 감식초 발효조건 모니터링
한국식품과학회지
2003 .08
Isolation of High-Quality mRNA from Tannin-Rich Persimmon Fruit
Food Science and Preservation
1997 .04
Microbiological Characteristics and Volatile Components of Deastringent Persimmon Vinegar
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .09
감식초 제조를 위한 초산발효 최적 조건 및 감식초의 품질특성
Food Science and Preservation
1996 .12
식초산업의 현황과 기능성 그리고 발전 전략
식품과학과 산업
2020 .06
Effect of Selected Persimmon Leaf Components against Sarcoma 180 Induced Tumor in Mice
한국식품영양과학회지
1993 .07
Antioxidantive and Antiadipogenic Effects of Persimmon vinegar, Ripe persimmon and Young persimmon powders
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
가축사양에 있어서 감 과피와 감 과피 탄닌 추출물의 이용
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2006 .11
콩 품종별 감식초 절임 중 이소플라본 함량 변화
한국식품과학회지
2004 .10
In vitro and in vivo effects of polysaccharides isolated from Korean persimmon vinegar on intestinal immunity
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Volatile Flavor Components in Pumpkin Vinegar
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .06
떫은감에서 분리한 탄닌성분의 패턴 변화
Food Science and Preservation
1999 .09
An History of the Manufacturing Technology of Korean Native Vinegar : Referred especially on Vinegars which appeared in Old Texts of Korean Agriculture
한국식품과학회지
1971 .04
떫은감에서 분리한 탄닌성분의 기능적 특성
한국식품과학회지
2000 .02
Intestinal Immune-Stimulating Activities by Oral Administration of the Crude Polysaccharide from Korean Persimmon Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
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