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이용수
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS646
RESULTS AND DISCUSSION
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Isolation of High-Quality mRNA from Tannin-Rich Persimmon Fruit
Food Science and Preservation
1997 .04
Reduction of Soluble Tannins during Processing of Sweet Persimmon
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Optimization for Extraction Condition of Tannin Compounds from Persimmon Peel
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
떫은감에서 분리한 탄닌성분의 패턴 변화
Food Science and Preservation
1999 .09
떫은감에서 분리한 탄닌성분의 기능적 특성
한국식품과학회지
2000 .02
Relationship between the Combination Level of Tannin and Protein, and the Turbidity of Persimmon Vinegar
Food Science and Biotechnology
1995 .06
떫은감 껍질로부터 분리한 탄닌을 이용한 폐수처리 효과
Food Science and Preservation
2005 .06
감果實의 탄닌物質의 生成 및 脫澁機構에 關한 硏究 : 제2보 : 탄닌 細胞의 현미경적 관찰
한국식품과학회지
1981 .12
Antitumorigenic Effects of Tannin from Persimmon Leaves on Sarcoma 180 - induced Tumor in Mice
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .03
가축사양에 있어서 감 과피와 감 과피 탄닌 추출물의 이용
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2006 .11
Effect of Selected Persimmon Leaf Components against Sarcoma 180 Induced Tumor in Mice
한국식품영양과학회지
1993 .07
감의 품질평가 및 등급규격화 연구
한국원예학회 학술발표요지
2010 .05
Multivariate Analysis of Domestic Astringent Type Persimmons in South Korea
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
EFFECT OF CPPU ON FRUIT SET AND FRUIT GROWTH IN JAPANESE PERSIMMON
한국원예학회 학술발표요지
1993 .05
Postharvest Physiology of Persimmon Fruit
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2009 .12
감 과실(果實)의 물리성(物理性)및 이탈특성(離脫特性)
경북대농학지
1985 .01
The Effect of Particle Size of Persimmon on Antioxidant Activities of Persimmon By-product Powders
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Postharvest Physiology of Persimmon Fruit
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
친환경 과원의 단감 '부유'(Diospyros kaki 'Fuyu') 과실의 동상해에 미치는 나무의 식재위치와 착과방향의 영향
한국유기농업학회지
2014 .01
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