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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
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Functional Properties of Modified low Density Lipoprotein and Degradation of Modified LDL by Human Monocyte - Macrophages
한국식품영양과학회지
1995 .06
Functional Properties of Low Density Lipoprotein (LDL) and Oxidized - LDL
한국식품영양과학회지
1994 .07
Fatty Acid Composition and Functional Propreties of Low Density Lipoprotein and Oxidized LDL from Human Plasma
한국식품영양과학회지
1994 .07
수산자원으로부터 Human Low Density Lipoprotein (LDL)에 대한 항산화제의 탐색
한국식품위생안전성학회지
1999 .01
A Simple Purification of Apolipoproteins A - I and B and Their Application to Cholesteryl Ester Transfer Assay
Journal of Food Science and Nutrition
1996 .06
Effects of Lipid Peroxidation of LDL and Lp(a)
Journal of Food Science and Nutrition
1996 .06
Studies on the Distribution of Plasma Lipid Profiles and Body Fatness According to Apo E Polymorphism in Normolipidemic Korean Women
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .12
제주흑우 동결정액 제조에 있어 Low Density Lipoproteins (LDL)과 항산화제로서 Taurine, Hypotaurine 그리고 Trehalose 조합이 동결 융해 후 정자의 성상에 미치는 영향
한국동물번식학회지
2012 .01
[P8-242] Modified LDL Decreases LDL Receptor Binding in HepG2 Cells and Increases Lipid Accumulation in THP-1 Macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
홍화씨 폴리페놀이 HMG-CoA reductase, LDL 산화 및 Apo A1 분비에 미치는 영향
한국식품과학회지
2006 .04
해양에서 분리한 bacillus sp. RH-5에 의한 사람 Low Density Lipoprotein(LDL) 산화에 대한 항산화 활성
한국식품위생안전성학회지
1998 .01
제주흑우 동결정액 제조 시 Low Density Lipoprotein (LDL)의 첨가가 동결 융해 후 정자의 성상에 미치는 영향
한국수정란이식학회지
2012 .01
Apo E 유전자 변이형이 혈청지질 및 유리아미노산 농도에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1999 .01
Diabetic Atherosclerosis and Glycation of LDL(Low Density Lipoprotein)
Journal of Food Science and Nutrition
1996 .06
Inhibition of Chitin Sulfate on Human Low Density Lipoprotein(LDL) Oxidation by Macrophages
한국식품위생안전성학회지
2001 .01
Inhibitory Effects of Garlic Oil on Human Low Density Lipoprotein Oxidation
한국식품위생안전성학회지
2011 .01
김치의 용매획분이 고콜레스테롤 식이를 섭취한 토끼의 혈중지질 농도 변화에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2000 .04
Stability of Separated ACE Inhibitory Peptides under Condition of Various pH, Temperature, Gastric Digestion (In Vitro)
한국축산식품학회 학술발표초록집
2005 .01
[SP4-3] The LDL Receptor Gene Family with New Physiological Functions Involved in Development of Life-Style Related Diseases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
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