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Functional Properties of Modified low Density Lipoprotein and Degradation of Modified LDL by Human Monocyte - Macrophages
한국식품영양과학회지
1995 .06
Functional Properties of Low Density Lipoprotein (LDL) and Oxidized - LDL
한국식품영양과학회지
1994 .07
Fatty Acid Composition and Functional Propreties of Low Density Lipoprotein and Oxidized LDL from Human Plasma
한국식품영양과학회지
1994 .07
Effect of Phytochemicals Found in Cruciferous Vegetables on Ox-LDL Induced-Foam Cell Formation in THP-1 Macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effects of Lipid Peroxidation of LDL and Lp(a)
Journal of Food Science and Nutrition
1996 .06
제주흑우 동결정액 제조에 있어 Low Density Lipoproteins (LDL)과 항산화제로서 Taurine, Hypotaurine 그리고 Trehalose 조합이 동결 융해 후 정자의 성상에 미치는 영향
한국동물번식학회지
2012 .01
복분자 미숙과 물추출물의 콜레스테롤 개선 효과
한국식품영양과학회지
2013 .12
[P10-238] LDL receptor induction by essential oils in Artemisia Montana Pampan in HepG2 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Diabetic Atherosclerosis and Glycation of LDL(Low Density Lipoprotein)
Journal of Food Science and Nutrition
1996 .06
Inhibitory Effects of Garlic Oil on Human Low Density Lipoprotein Oxidation
한국식품위생안전성학회지
2011 .01
제주흑우 동결정액 제조 시 Low Density Lipoprotein (LDL)의 첨가가 동결 융해 후 정자의 성상에 미치는 영향
한국수정란이식학회지
2012 .01
Inhibition of Chitin Sulfate on Human Low Density Lipoprotein(LDL) Oxidation by Macrophages
한국식품위생안전성학회지
2001 .01
[SP4-3] The LDL Receptor Gene Family with New Physiological Functions Involved in Development of Life-Style Related Diseases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Comparison of Surface and Core Peptide Fraction from Apo B - 100 of Human LDL (Low Density Lipoprotein)
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .06
해양에서 분리한 bacillus sp. RH-5에 의한 사람 Low Density Lipoprotein(LDL) 산화에 대한 항산화 활성
한국식품위생안전성학회지
1998 .01
Curcuma longa L. Inhibits Free Fatty Acid-induced Lipid Accumulation in HepG2 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
복분자 미숙과 물 추출물이 마우스의 지질대사 및 산화적 스트레스에 미치는 영향
한국식품과학회지
2014 .08
Antioxidant Vitamins and Lipid Peroxidation in Patients with Type 1 Diabetes Mellitus
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .03
비브리오 패혈증에 미치는 LDL의 영향
한국식품위생안전성학회지
2006 .01
Inhibitory Activity of Intracellular Lipid Accumulation by Cudrania tricuspidata Fruit Vinegar in HepG2 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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