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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
ACKNOWLEDGEMENTS
REFERENCES
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냉동건조방법에 의한 Acetaldehyde 고정에 관한 연구
한국식품과학회지
1989 .02
유통 주류의 포름알데히드 및 아세트알데히드 함량분석
한국식품영양과학회지
2006 .12
Effect of Protein and Fiber Levels on Ethanol - Induced Brain Damage in Rats
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .12
갈화(Puerariae flos)추출물이 Rat 혈중 Ethanol 농도에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
1995 .01
Antioxidant Activities of 5% Ethanol Extract from Loquat Leaves in Ethanol-treated Liver Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
The Roles of Lipid Supplements in Ethanol Production Using a Continuous Immobilized and Suspended Cell Bioreactor
Applied Biological Chemistry
1996 .01
Evaluation of Antioxidant Activity of Ethanol Extracted Tomato Powders as affected by the Ethanol Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
[P8-252] Hepatic Detoxification Activity and Reduction of Ethanol and Acetaldehyde Concentrations of Sedum sarmentosum (Dolnamul)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
[P10-229] Oenanthe javanica Dc. ethanol extract modulates LPS-induced inflammatory response through NF-kB and AP-1 inactivation on HepG2.2.15 cell line
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
새싹 밀의 추출용매에 따른 생리활성 평가
한국식품영양학회지
2019 .01
The Influence of Sulphur Dioxide and Acetaldehyde on Wines Quality
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
에탄올 농도에 따른 돌외 잎 차 추출물의 생리활성
Journal of Plant Biotechnology
2019 .01
흰쥐에서 어성초 열수 추출물을 포함한 혼합물의 숙취해소 효과
한국식품영양과학회지
2016 .10
Regulation of transcriptional activity of an AP2/ERF-domain transcription factor in plant immunity
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
딸기의 CA 저장중 아세트알데히드, 에탄올 및 경도 변화
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1999 .06
Potent Effects of Major Compounds of Red Ginseng Oil against Aβ25-35-Induced Damage in PC12 Cells through Modulation of NF-κB Signaling Pathways
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
바이오 에탄올 혼합유에 대한 디젤기관의 연소특성
수산해양기술연구
2009 .01
Extraction of Grape Seed Oil by Supercritical CO2 and Ethanol Modifier
Food Science and Biotechnology
2000 .06
Transcriptional Analysis of DNA-binding One Zinc Finger Transcription Factors in the Pepper Genome
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Caffeic acid protects from Aβ25-35-induced cellular damage in C6 glial cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
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