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이용수
Abstract
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MATERIALS AND METHODS
RESULTS
DISCUSSION
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A New Method for the Preparation of Mannotriose from White Copra Meal Using the Enzyme System and Yeast Fermentation
한국식품영양과학회지
1995 .12
The Preparation of Crystalline β-1,4-Mannotriose from Poonac Using the Enzyme System and Yeast Fermentation
Food Science and Biotechnology
2005 .12
Production of Mannooligosaccharides by the Penicillium purpurogenum Mannanase
한국식품영양과학회지
1994 .07
[P1-45] Analysis of oleic acid content in the hybrid sunflower seeds produced in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Separation and Identification of Galactosylmanno-oligosaccharides from Hydrolyzate of Brown Copra Meal by Trichoderma β-Mannanase
Journal of applied biological chemistry
2008 .01
Production of Rare Monosaccharides Using Microorganisms and their Enzymes
한국식품영양과학회 산업심포지움발표집
1997 .04
효모 추출물의 제조에서 세포벽 분해 효소의 영향
Applied Biological Chemistry
2001 .01
사과주(酒)에서 분리(分離)한 산막효모(産膜酵母)에 관(關)한 연구(硏究) -(1) 균주(菌株)의 분리(分離) 및 동정(同定)
경북대농학지
1983 .01
[P10-185] The optimum reaction for the production of the functional oyster hydrolysates by enzymatic hydrolysis and acid hydrolysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Affect of the Nutrient Supply on the Yield and the Pathological Parameters of the Sunflower Hybrids
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
각종 효소를 이용한 맥주 폐효모로부터 효모추출물 제조
한국식품과학회지
2002 .10
해바라기씨박 단백질 가수분해물로부터 철분 결합 펩타이드의 분리
한국식품영양과학회지
2013 .07
Optimization of Enzymatic Hydrolysis of Persimmon Peels for Vinegar Fermentation
Applied Biological Chemistry
2013 .01
Effect of Yeast Fermentation on Antioxidant Activity of Coffee
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
효소가수분해 도계부산물의 급이가 육계의 생산성 및 혈액 특성에 미치는 영향
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2019 .06
상업용 목질섬유소 분해 효소의 특성
펄프·종이기술
2004 .09
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