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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
요약
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Studies on the Preparation and Utilization of filefish Protein concentrate (FPC) : Ⅱ. The Effect of Processing Conditions on the Functional Properties
한국식품과학회지
1983 .09
쌀단백질의 가치와 이용방법
식품과학과 산업
2019 .03
Effects of dietary protein and lipid levels on growth performance, feed utilization efficiency and whole body composition of juvenile filefish, Stephandepis cirrhifer
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
Conditions for Processing of Meaty Textured Fish Protein Concentrate from Filefish and Sardine
한국식품과학회지
1979 .12
우렁이 생체 및 가공제품의 저장안정성 조사
Food Science and Preservation
2008 .06
Proteasome Down-regulation is Partly Mediated by Slug/Snail2 in Hepatocarcinoma Cells
Applied Biological Chemistry
2013 .01
Impact of the Various Protein Sources on Immuno-cytokine Levels and Protein Quality
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
성장기 돼지의 단백질대사에 사료단백질의 질이 미치는 영향 - 수치모델을 사용하여 -
한국식품영양과학회지
1997 .08
Rice Protein: Its Composition, Structure, Occurence and Biosynthesis
Applied Biological Chemistry
1977 .01
Effect of Dietary Fiber on the In Vitro Digestibility of Fish Protein
한국식품영양과학회지
1992 .07
Effect of dietary protein and lipid level on growth, feed utilization, and muscle composition in golden mandarin fish Siniperca scherzeri
Fisheries and Aquatic Sciences
2017 .01
은어 사료의 적정 단백질 함량
한국양식학회지
1999 .06
조피볼락 Sebastes schlegeli의 飼料의 適正 에너지/蛋白質 比
한국양식학회지
1993 .02
번데기 蛋白質의 아미노산조성과 營養價에 관한 연구
한국식품영양과학회지
1983 .12
Analysis of Hanwoo Loin Proteome by 2-D Gel Electrophoresis and Peptide Mass Fingerprinting
Journal of Food Science and Nutrition
2002 .12
Inheritance of P34 Allergen Protein in Mature Soybean Seed
한국육종학회지
2011 .01
The Analysis of Seminal Plasma Proteins by Two-Dimensional Polyacrylamide Gel Electrophoresis (2-DE) in Hanwoo (Korean Native Cattle)
한국수정란이식학회지
2010 .01
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