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쌀단백질의 가치와 이용방법
식품과학과 산업
2019 .03
Characterization of the G-protein coupled receptor-like protein in the rice blast fungus
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Development of Protein Biomarkers for the Authentication of Organic Rice
Journal of applied biological chemistry
2015 .01
쌀단백질(蛋白質)에 관(關)한 연구(硏究) (여지전기영동법(濾紙電氣泳動法)에 의(依)한 쌀단백질(蛋白質)의 획분(劃分))
Applied Biological Chemistry
1968 .01
Hepatoprotective Activity of Rice Protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
고기능성 쌀단백질 소재 개발 연구
Korean Journal of Agricultural Science
2010 .06
A modified transient gene expression protocol for subcellular protein localization analysis in rice
Plant Biotechnology Reports
2020 .01
Cholesterol-lowering Effect of Rice Protein by Enhancing Fecal Excretion of Lipids in Rats
Preventive Nutrition and Food Science
2013 .09
성장기 돼지의 단백질대사에 사료단백질의 질이 미치는 영향 - 수치모델을 사용하여 -
한국식품영양과학회지
1997 .08
벼 종자 저장단백질 및 재설계 연구 동향
Journal of Plant Biotechnology
2011 .01
Monitoring rice anther proteome expression patterns during pollen development
Plant Biotechnology Reports
2020 .01
Relationship between rice grain quality traits and starch pasting properties using early maturing rice cultivars in Chungnam plain area
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .09
Rice Cake Production Using Black Rice and Medium-grain Brown Rice
Food Science and Biotechnology
2001 .06
쌀단백질의 L - lysineㆍHCl 강화에 관한 연구
한국식품영양과학회지
1979 .03
合理的인 混食을 위한 硏究 - 人造米의 개발 (Ⅰ)
한국식품영양과학회지
1974 .04
사료 단백질의 Fraction과 In situ 단백질 분해율의 상관관계에 관한 연구
한국축산학회지
2007 .01
번데기 蛋白質의 아미노산조성과 營養價에 관한 연구
한국식품영양과학회지
1983 .12
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