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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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Rheological Differences of Waxy Barley Flour Dispersions Mixed with Various Gums
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .03
Effect of Cellulose Gums on Rheology of Binary Mixtures of Xanthan Gum and Locust Bean Gum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
효소적 가수분해법에 의한 Gum류의 Gel 유동특성 변화
한국식품영양과학회지
2002 .06
Effect of Sucrose Addition on Rheological Properties of Ternary Gum Mixtures of Xanthan Gum, Guar Gum and Carboxymethyl Cellulose
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Xanthan gum의 생산과 응용
식품공업
1978 .01
Effect of κ-Carrageenan and Guar Gum as a Substitute for Inorganic Polyphosphate on Pork Sausages
Food Science and Biotechnology
2008 .08
여러 종류의 검 첨가가 국내산 고구마전분의 유동특성 및 Vane 항복응력에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2009 .09
Rheological Characterization of Binary System of Xanthan Gum and Locust Bean Gum: Effect of NaCl
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Yield Stress of Xanthan Gum-Based Binary Gum Mixtures with Vane Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
검류 첨가에 의한 개량 증편의 노화억제 효과
한국식품과학회지
2006 .12
Effect of NaCl Addition on Synergistic Interaction of Binary Mixtures of Xanthan Gum/Guar Gum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Rheological and Pasting Properties of Naked Barley Flour as Modified by Guar, Xanthan, and Locust Bean Gums
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
Polygalacturonase의 활성 증진 및 이를 이용한 식물 단세포 제조 방법
한국식품영양과학회지
2007 .12
Effect if Guar Gum, Carrageenan and Calcium Chloride on Foaming Properties of Soy Protein Isolate
Food Science and Biotechnology
2001 .06
떡 포장에 관한 연구(1)
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2012 .04
Textural Properties and Structures of Wheat and Maize Starch-Gum Mixed Gels During Storage
Food Science and Biotechnology
2008 .02
Rheological Properties of Waxy Rice Starch-Gum Mixtures in Steady and Dynamic Shear
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .09
Flow and Dynamic Rheological Properties of Ternary systems of Xanthan Gum, Guar Gum, and HPMC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Sodium Alginate, Gum Karaya 및 Gum Arabic이 Sodium Caseinate의 거품성에 미치는 효과
한국식품과학회지
1993 .04
몇가지 천연 및 합성 고무질이 Sodium Caseinate의 거품성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1994 .01
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