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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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몇가지 천연 및 합성 고무질이 Sodium Caseinate의 거품성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1994 .01
여러 종류의 검 첨가가 국내산 고구마전분의 유동특성 및 Vane 항복응력에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2009 .09
Rheological Differences of Waxy Barley Flour Dispersions Mixed with Various Gums
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .03
Effect of Cellulose Gums on Rheology of Binary Mixtures of Xanthan Gum and Locust Bean Gum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effects of the Addition of Basil Seed Gum and Sodium Caseinate on Rheological Properties of Pork Myofibrillar Protein induced by Microbial Transglutaminase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Xanthan gum의 생산과 응용
식품공업
1978 .01
Effect of Sucrose Addition on Rheological Properties of Ternary Gum Mixtures of Xanthan Gum, Guar Gum and Carboxymethyl Cellulose
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
효소적 가수분해법에 의한 Gum류의 Gel 유동특성 변화
한국식품영양과학회지
2002 .06
Yield Stress of Xanthan Gum-Based Binary Gum Mixtures with Vane Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Steady and Dynamic Shear Rheological Properties of Thickened Water Prepared with Agglomerated Gum Mixtures : Effect of Gum Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Rheological and Pasting Properties of Naked Barley Flour as Modified by Guar, Xanthan, and Locust Bean Gums
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
Effect of NaCl Addition on Synergistic Interaction of Binary Mixtures of Xanthan Gum/Guar Gum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Rheological Characterization of Binary System of Xanthan Gum and Locust Bean Gum: Effect of NaCl
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of Solvent, pH and Salt on Water Vapor Permeability and Mechanical Properties of Sodium Caseinate Films
Food Science and Biotechnology
1997 .12
Flow and Dynamic Rheological Properties of Ternary systems of Xanthan Gum, Guar Gum, and HPMC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Dynamic Rheological Comparison of Selected Gum Solutions
Food Science and Biotechnology
2006 .06
친수성콜로이드류의 떡 응고방지에 관한 연구
한국식품영양과학회지
2003 .12
Preventive Effect of Sugar-free Chewing Gum Containing Maltitol on Dental Caries in situ
Food Science and Biotechnology
2009 .04
Textural Properties and Structures of Wheat and Maize Starch-Gum Mixed Gels During Storage
Food Science and Biotechnology
2008 .02
Enhancement of the Water-resistance and Physical Properties of Sodium Alginate Film
Food Science and Biotechnology
2005 .02
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